Scapă de grăsime după sărbători! Metoda simplă prin care poți slăbi până la 18 kilograme

Home / Diet and Fitness / Scapă de grăsime după sărbători! Metoda simplă prin care poți slăbi până la 18 kilograme
Scapă de grăsime după sărbători! Metoda simplă prin care poți slăbi până la 18 kilograme

Greutatea reprezintă o problemă pentru multe dintre femei, însă kilogramele în plus pot fi eliminate printr-un program sănătos, deloc costisitor și care să îți lase pielea fermă și frumoasă. Jeanenne Darden a slăbit 18 kilograme în 20 de săptămâni, iar metoda ei este la îndemâna oricui. În perioada sărbătorilor multe  persoane se îngrașă câteva kilograme, iar apoi nu știu cum să scape de grăsime. Povestea unei tinere care a slăbit sănătos vă poate ajuta în acest sens.

Jeanenne Darden a fost mereu o fire sportivă, o mare înotătoare și iubitoare de mișcare. NU a fost niciodată grasă, însă după ce a fost la un pas de înec, întreaga viață i s-a schimbat. Ea a suferit o complicație la inimă după aces incident, s-a operat, iar apoi a fost nevoită să renunțe la sport. Evident, și kilogramele în plus au apărut. Așa că ea s-a îngrășat 18 kiograme în câteva luni. Pentru că a fost ambițioasă, tot în câteva luni a scăpat de surplusul de grăsime. Femeia a consultat un medic nutriționist, și-a făcut câteva analize pentru a stabili exact care sunt produsele ce o îngrașă și a început schimbarea. În primul rând, Jeanenne a renunțat la zahăr, băuturile dulci și carbogazoase, alcool și a început să consume multă apă plată.

EFECTUL 3D, CEA MAI ÎN VOGĂ COAFURĂ ÎN MATERIE DE STYLING AL PĂRULUI DIN ACEST SEZON

După o perioadă în care corpul ei a controlat schimbarea, femeia a început să mănânce mai mui puțin, să reducă porțiile de mâncare, însă a continuat să consume alimente atunci când îi era foame. Ea a devenit mult mai disciplinată cu mâncarea, și-a stabilit trei mese pe zi, a început să consume multe fructe și legume, iar pielea ei a arătat chiar mai bine, iar asta pentru că procesul de slăbire a fost treptat. În 20 de săptămâni, Jeanenne a slăbit 18 kilograme și a încăput din nou în hainele pe care le purta înainte să se îngrașe.

Sfaturile lui Jeanenne:

  • hidratați-vă, hidratați-vă, hidratați-vă! Este foarte important să consumați multă apă în timpul zilei. Organismul are nevoie de foarte multă apă.
  • nu mâncați pe săturate. Ideea este să vă hrăniți suficient cu mineralele și vitaminele de care corpul are nevoie, nu să mâncați până nu mai puteți.
  • faceți exerciții, iar dacă nu aveți voie la prea multă mișcare, în cazul ăsta, încercați să mergeți pe jos cât de mult puteți.
  • gândiți pozitiv și aveți încredere în voi.
CUM POȚI OBȚINE UN MACHIAJ SPECTACULOS DE REVELION / FOTO

 

FOTO: skinnyms.com

Comments are closed.