CONCURS. Câștigă tratamentul minune al vedetelor! Metoda revoluționară care te ajută să scapi de riduri și coșuri.

Home / Beauty Tips / CONCURS. Câștigă tratamentul minune al vedetelor! Metoda revoluționară care te ajută să scapi de riduri și coșuri.
CONCURS. Câștigă tratamentul minune al vedetelor! Metoda revoluționară care te ajută să scapi de riduri și coșuri.

Pe pagina de facebook elli.ro am lansat un concurs pentru toate doamnele și domnișoarele care doresc să încerce lucruri noi și, mai ales, să învețe să aibă mai multă grijă de ele cu tehnici noi. Printre cele mai interesante inovații din ultima perioadă se numără și aparatul HydraFacial.

CÂȘTIGĂ UN TRATAMENT DE FAȚĂ CU APARATUL HydraFacial. Spune ADIO COȘURILOR, RIDURILOR FINE ȘI ÎMBĂTRÂNIRII.

Majoritatea vedetelor din România, dar și de peste hotare au apelat la acest gen de curățare facială.

1. Dați like paginilor Elli.ro și Dr.Renert Body Line , Dr Renert Gad – Centru de Estetica Medicala, plus postării actuale.
2. Distribuiți această postare în cronologia voastră!
3. Lasați un comentariu cu textul ”Particip, vreau o schimbare”

Ce efect are apartul HydraFacial?

Acest tratament de față te va transforma după prima folosire. Este vorba despre aparatul HydraFacial, care este singurul tratament de hidrodermoabraziune care combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți, rezultând o piele mai curată, mai frumoasă, fără disconfort și timp de recuperare. Aparatul HydraFacial este cea mai recenta si avansata tehnologie non-laser de refacere a tesutului cutanat.

HydraFacial ofera un tratament calmant, non-invaziv si non-iritant. Cu ajutorul aparatului HydraFacial se elimina liniile fine, ridurile, porii mariti si congestionti, se trateaza tenul acneic, hiperpigmentatia si petele de varsta. Procedura HydraFacial este destinata tuturor tipurilor de ten. Incepe acum propriul program cu HydraFacial pentru a reprograma procesul de imbatranire al pielii.

Concursul rulează o lună, timp în care puteți face cunoscuta postarea, iar la final vom extrage câștigătoarea. Pe 31 aprilie norocoasa va putea beneficia de tratamentul vedetelor.

Mai multe pe link-ul pe site-ul clinicii Gad Renert.

Clinica Gad Renert

Clinica doctorului Gad Renert, specializată chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și tratamente medicale atât faciale, cât și corporale. Printre clienții clinicii se numără Teo Trandafir, Denisa Nechifor, Anda Adam, Diana Munteanu, Jorge, Catrinel Sandu, Ana Maria Prodan, Silviu Andrei, Maria Păuna, Bianca Gavrilescu, Nicoleta Țociu, Andreea Antonescu, Doria Niculescu, dr. Nicoleta Ferariu, Ramona Lăzuran. Lista este mai amplă, însă v-am specificat o parte dintre persoanele publice care apelează cu încredere la serviciile doctorului Gad Renert.

Pentru a fi la curent cu toate procedurile pe care doctorul le realizează, dar și pentru a vedea lista cu prețuri, plus multe alte informații despre estetică și tratamente, puteți vizita site-ul www.dr-renert.com, dar și pe pagina de facebook Dr Renert Gad – Centru de Estetica Medicală.

Citește și: