Mișcările secrete care funcționează ca un lifting facial

Home / Beauty Tips / Mișcările secrete care funcționează ca un lifting facial
Mișcările secrete care funcționează ca un lifting facial

Atunci când te demachiezi sau te dai cu cremă pe față există un set de mișcări pe care dacă le repeți de fiecare dată, iar ele vor funcționa ca un lifting facial. Sunt mișcări de care strămoșii noștri știau și pe care le aplicau, de aceea reușeau să aibă tenul tânăr la vârste înaintate. În unele culturi, ele au fost păstrate secrete, fiind dezvăluite doar inițiaților și celor care aveau un anumit statut. Acum, toți specialiștii vorbesc despre ele, iar tu, dacă le pui în practică, vei avea tenul mereu tânăr.

Cu foarte multe tutoriale de frumusețe în jurul nostru, foarte puține sunt cele care explică cu adevărat ce mișcări ar trebui să faci pentru a-ți menține tenul tânăr.

Mișcarea #1

Pentru început, în ceea ce privește demachierea sau aplicare cremelor pe față, este absolut interzis să faci mișcări către interiorul feței. Toate trebuie făcute spre exterior, iar în zona pomeților și a gurii, direcția să fie oblic-sus. Este regula de bază pentru a menține tenul tânăr. Astfel, forțezi pielea mecanic să se ridice, mai ales în zone predispuse să cadă sau să se lase, cum ar fi zona obrajilor și a colțurilor gurii. De fapt, nu faci decât să păstrezi linia naturală a feței și a formelor, dându-i puțin ajutor.

Mișcarea #2

Atunci când aplici o cremă pe față (boabe mici, de produs, distribuite în zonele importante ale feței), există o mișcare specifică zonei obrajilor, pe care o poți sesiza și atunci când ți se face masaj facial. De fapt, este prima mișcare de tip lifting pentru ten. Pornind de la baza nasului către tâmple, respectând linia naturală o obrazului (sub os, nu pe), aplică mișcări scurte și ferme, folosindu-te de lateralul celor două degete arătătoare. Mai pe scurt, poziția degetelor este aceea ca și cum ai șterge o lacrimă. Prin această mișcare fermă, forțezi linia obrazului și obrazul să se ridice, ducând totul către tâmple.

Citește și:  Masca de față cu argilă albă și căpșuni! Semnele de oboseală vor dispărea, dar și ridurile de expresie

masaj_facial

Citește și: Apa de față cu flori de măceș și busuioc tonifică instant tenul gras!

Mișcarea #3

Mișcarea aceasta este legată de linia ochilor și de cum să menții fermitatea acestei zone. Este recomandată și pentru eliminarea toxinelor. Cu mișcări ușoare, de tamponare, atinge osul superior al ochiului (cel de sub sprâncene). Cu cât simți și apeși scurt pe această linie, cu atât mai bine este. La fel faci și cu partea de jos, de sub ochi. Simte întregul os al globului ocular, fără a băga degetele în ochi. Mișcarea trebuie să fie tot dinspre interior spre exterior.

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.