Moda străzii și alegeri vestimentare inedite! Cele mai cool outfituri de vacanță

Home / Fashion / Moda străzii și alegeri vestimentare inedite! Cele mai cool outfituri de vacanță
Moda străzii și alegeri vestimentare inedite! Cele mai cool outfituri de vacanță

Carmen Negoiță a plecat la New York pentru a participa, pentru a doua oară, la New York Fashion Week. Cunoscuta bloggeriță de modă din România este invitată să ia parte la prezentările marilor case de modă internaționale. În plus, la fel ca în cazul fiecărui festival de acest tip la care participă, Carmen va fi prezentă la întâlnirile bloggerilor și ale editorilor de modă sosiți din întreaga lume.

carmen-negoita-3

Astfel a procedat în ultimii trei ani când, la New York, Londra, Milano sau Paris, a fost remarcată de fotoreporterii marilor publicații internaționale, fotografiată și intervievată pentru a figura în reportajele ce prezentau moda străzii și alegerile vestimentare ale fashion bloggerilor de pretutindeni.

carmen-negoita-look

Pentru ediția din această toamnă a New York Fashion Week, Carmen Negoiță a pregătit o garderobă impresionantă. A optat pentru stiluri diferite care să compună outfituri cât mai spectaculoase cu putință. “Când îmi pregătesc bagajele, întodeauna încep cu împachetatul cosmeticelor în borsete speciale, pe care le așez primele în geamantan, în zona unde se află roțile, astfel încât să nu strivească hainele. Întodeauna călătoresc cu un portofel plin de produse cosmetice în recipiente mici. Am multe și nu ar încăpea dacă aș folosi recipientele mari, originale. Cam 5-6 kilograme din bagaje reprezintă doar cosmeticele. Mi-am luat două cărți pentru a le citi pe avion, apoi multe batoane proteice pentru gustările din timpul zilei, asta pentru că în fiecare zi am de ajuns la multe show-uri și nu am timp să iau masa la restaurante. În fiecare pereche de încălțăminte obișnuiesc să bag hârtie pentru a nu se strivi în bagaje. Am luat genți de tot felul, clasice, de tip plic sau rucsac. Ca și piese vestimentare, am costume feminine în diverse culori, jachete, sacouri militare, chiar și veste și haine de blană. Vor fi mai mult de 10 show-uri de modă pentru care voi avea tot atâtea outfituri. Abia aștept să revin la New York. Nu am mai fost la festival de trei ani și mi-a fost dor”, spune Carmen Negoiță.

bagaje-carmen-negoita-nyfw-1

bagaje-carmen-negoita-nyfw-2

Carmen Negoiță a fost invitată, în ultimii trei ani, la festivalurile de modă de la New York, Londra, Milano și Paris. La fiecare eveniment, bloggerița din România a fost fotografiată de reprezentanții marilor publlicații internaționale și a fost inclusă în topurile celor mai elegante și interesante apariții vestimentare în publicații precum Vogue, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Elle, Washington Post, InStyle.

carmen-negoita-4

carmen-negoita-fw