Motivul ciudat pentru care femeile își pun laxativ pe față ca și primer de make up!

Home / Beauty Tips / Motivul ciudat pentru care femeile își pun laxativ pe față ca și primer de make up!
Motivul ciudat pentru care femeile își pun laxativ pe față ca și primer de make up!

Bloggerii de frumusețe și artiștii de make up au foarte multe trucuri ciudate. Unele dintre ele depășesc orice imaginație! De exemplu, ei folosesc turmericul pentru a scăpa de aspectul inestetic al pungilor de sub ochi sau al cearcănelor. Dar aceasta tehnică este cu adevărat incredibilă! Se pare că, mai nou, folosesc laxativ ca și primer pentru față atunci când realizează un machiaj! Uite de ce! 

Acest laxativ se numește de fapt, Milk of Magnesia, un supliment alimentar. Potrivit Institutului National de Suplimente alimentare, produsul Milk of Magnesia conține 500 mg hidroxid de magneziu per linguriță și este administrat pentru a trata arsurile la stomac și stomacul deranjat. Pe scurt: Este destinat pentru digestie, dar nu pentru față.

Citește și Păcate pe care le faci asupra pielii! Iată ce să faci pentru un ten perfect!

Artiștii de machiaj și iubitorii de frumos sunt înnebuniți după acest produs, despre care spun că ar face minuni pe piele, uniformizând-o și pregătind-o pentru machiaj: „O mulțime de primere pe bază de apă se simt și arată ca o  cremă hidratantă, iar primerul pe bază de silicon se simte ca un fel de ceară de care aceștia nu se pot dezlipi”, a declarat make-up artist Julianne Kaye pentru Daily Mail. „Cand ai pus acest produs pe fața ta, poți simți de fapt, toate beneficiile pe care acesta le are asupra pielii”, spune Wayne Goss, un make-up artist și YouTuber popular.

Înainte de a utiliza un supliment alimentar pe tenul tău,  o idee bună ar fi să consulți un dermatolog. Specialiștii spun că dacă acest produs este fabricat pentru a rezista mediului acid al abdomenului, poate ca ea potențial iritant și pentru piele. Folosirea lui previne întinderea fardului de ochi și controlează modul în care  pielea se manifestă pe tot parcursul zilei

Mai multe despre aceată metodă inedită de a folosi laxativ pentru față puteți găsi aici.