N-ai cum să dai greș! Cum trebuie să te tunzi ca să fii în tendințe anul acesta

Home / Beauty Tips / N-ai cum să dai greș! Cum trebuie să te tunzi ca să fii în tendințe anul acesta
N-ai cum să dai greș! Cum trebuie să te tunzi ca să fii în tendințe anul acesta

În 2016, cele mai multe vedete au ales să renunțe la părul lung și să aleagă tunsori scurte, lejere, care pot fi ușor de aranjat. Practic, și în acest sezon, cele mai căutate tunsori sunt asimetriile și tunsorile bob, continuând tradiția și trendurile din ceilalți ani.

Trendul tunsorilor este dat de vedetele de la Hollywood, care începând cu anul trecut au ales să facă schimbări radicale de look: din păr lung au ales tunsori scurte, creând adevărate furori în rândul fanilor și ai celor care îi urmăresc îndeaproape. Există o serie întreagă de tunori care pot fi aplicate atât pe părul lung, cât și pe cel mediu și scurt. Așa că dacă rămâneți în pană de idei și dacă vreți să faceți schimbri de look în această primăvară, venim cu câteva sugestii din partea specialiștilor din domeniu. Pentru părul scurt, există o serie de recomandări de la stiliști, demne de luat în seamă, dacă vrei să spargi tiparele. Mai jos, puteți găsi o selecție de tusori, perfecte pentru sezonul cald care urmează.

Bob

În acest sezon, bobul și frizurile asimetrice revin în forță. Așa că dacă ești o fire curajoasă, poți încerca una din variantele propuse de stiliști pentru sezoanele care urmează. Mare atenție însă înainte de a face schimbpri radicale, pentru că trebuie să vezi dacă ți se potrivesc acest tip de tunsori fizionomiei pe care o ai. Pentru aceasta, poți întreba un stilist sau poți încerca diferitele aplicații care există online. Acest tip de tunsori de eliberează de multe griji, cum ar fi aranjatul zilnic al părului, care ia foarte mult timp. Cu o tunsoare scurtă, poți fi gata în cel mult 10 minute, mai ales dacă tunsoarea este realizată de un hairstylist foarte bun. Cu puțină ceară sau fixativ se poate rezolva instant problema aranjatului părului, iar tu poți obține un look fresh, care rezistă întreaga zi.

Una din aceste tunsori este bob-ul, de care ai tot auzit vorbindu-se în ultima perioadă. Încă este în trend! Tunsoarea este perfectă dacă vrei să scapi de șuvițele deterioritate, pe care ai tot încercat să le îngrijești atâta timp. Coafura poate fi completatp cu un breton drept sau unul asimetric, care îți poate pune în valoarea fizionomia feței. Poți opta pentru varianta până la urechi sau până la maxilar, în funcție de ce te avantajează pe tine mai bine. Placa este o ustensilă de care nu te poți lipsi în aceste condiții, ajutându-te să obșii un aer sofisticat și elegant. Mai ai și alternativa unui spray pentru volum, care îți oferă un loook ciufulit și nonșalant.

Tunsori în scări

Tunsorile asimetrice sunt și ele în foarte mare vogă, fiind purtate de cele mai cunoscte vedete de la Hollywood. Din nou, mare atenție la alegerea tunsorii, fă o probă înainte de a apela la acest tip de tunsori, pentru a te asigura că ți se potrivesc. Tunsoarea Pixie în scări, la mare căutare și în anii trecuți, se poartă și anul acesta. Este o tunsoare lejeră, care îți pune în valoare trăsăturile și care îți oferă și feminitatea de care ai nevoie. În plus, efectul vizual la acest tip de tunsori este maxim. Așa că dacă vrei să fii admirată, alege această tunsoare, ușor de aranjat. Cu o mână de stilist pricepută, nici nu vei mai avea nevoie de produse de styling.

Tunsori cu breton

Dacă îți place să ieși în evidență, atunci cu siguranță poți încerca acest tip de tunsori. Schimbă-ți stilul personal, fără a da o avere pentru a-ți schimba garderoba. O coafura nouă echivalează cu acest lucru, plus că îți poate crește încrederea în tine aproape instantaneu. Bretonul ajută întotdeauna să creezi impresia unei fețe perfect proproționate. Un ”frou-frou” se potrivește perfect unei fețe ovale sau pătrate, scotând în evidență trăsăturile. Pe de altă parte, bretonul subțiat într-o parte avantajează tipurile de față rotundă sau ovală. În orice caz, acest tip de tunsori îți conferă eleganță și nonconformism.

Indiferent de ce ai alege, fă-o cu multă convingere și devotament. În plus, găsește un stilist bun, care să te ajute pe această parte. Poți completa întodeauna schimbarea de look și cu o schimbare a culorii părului, în funcție de ceea ce se poartă în acest sezon. n trend sunt ombre-urile și tehnicile balayage, care conferă o senzație vizuală inedită. Culorile puternice sunt și ele la mare căutare, cum ar fi roz, gri, turcoaz și mov. Așa că dacă ești îndrăzneață, poți alege și o nuanță nonconfomistă, care să te scoată din anonimat.