Află ce înseamnă liniile din palma ta!

Home / Lifestyle / Află ce înseamnă liniile din palma ta!
Află ce înseamnă liniile din palma ta!

Se spune că în palmele unei persoane este ascuns întregul ei destin. Chiromanția sau cititul în palmă este una dintre cele mai vechi și cunoscute tehnici de aflare a destinului, utilizată fiind din cele mai vechi timpuri. Aflată la granița dintre știință și ocultism, chiromanția este practicată și astăzi, pentru aflarea răspunsului la întrebări existențiale sau pur și simplu pentru a afla destinul unei persoane. 

În palmele unei persoane, există 3 linii importante care oferă date exacte (spun practicanții) despre destinul persoanei respective. Acestea sunt: linia inimii, linia norocului și linia destinului (așezarea lor în palmă poate fi observată în imaginea atașată). Pe lângă acestea, mai există o serie de linii și așa numiții munți, care pot suplimenta informațiile citirii în palmă: muntele lui Venus, muntele lui Jupiter, inelul lui Solomon, degetul lui Mercur, degetul lui Apollo, samd. Însă aceste 3 linii importante și citirea lor sunt definitorii în practicarea chiromanției. Modul în care sunt așezate liniile, șerpuirea pe care o au și brăzdarea lor de alte linii micuțe pot ajuta în găsirea unor informații esențiale despre persoana respectivă.

Linia inimii

Dacă această linie este lungă și clară, înseamnă că vei avea o viață fericită, bogată în afecțiune și iubire. Dar dacă îi lipsește muntele lui Jupiter(situat imediat sub arătător), atunci viața persoanei respective va fi rece, lipsită de iubire și plină de gelozii. Dacă acest pattern apare doar într-o singură palmă, atunci înseamnă că acele tendințe pot fi ținute sub control. Palmele în care nu se regăsește muntele lui Jupiter nu își vor găsi dragostea în viață și o vor căuta încontinuu. O linie a inimii scurtă indică egoism în dragoste, o dragoste în care flirturile țin locul afecțiunii  și pot fi confundate cu aceasta. Dacă apar linii mici care brăzdează această linie semnifică faptul că persoana în cauză suferă de dragostea celor din jurul ei. O linie a inimii întreruptă arată traume emoționale sau incapacitatea de a menține o relație.

Linia destinului 

Linia destinului poate porni din 4 locuri:

  • de la încheietură– atunci simbolizează un destin atipic, care poate însemna fie o foarte mare fericire, fie un foarte mare chin, în funcție de cum alege persoana să îți trăiască viața.
  • de la linia vieții- moment în care indică faptul că subiectul va avea o viață frumoasă, cu șanse foarte mari de reușită
  • de la muntele Lunii(situat în partea opusă a degetului opozabil, mai sus de baza încheieturii)- atunci înseamnă că soarta este împlinită printr-o căsătorie sau prin alegerile altor oameni
  • de la mijlocul palmei- când indică o viață grea, plină de provocări

Linia destinului care se termină în partea de sus a palemi indică faptul că persoana respectivă va avea succes. Frânturile în această linie nu simbolizează nimic negativ, ci doar provocările și schimbările prin care va trece persoana respectivă de-a lungul vieții. Se poate întâmpla ca linia destinului să se întrerupă în palmă și să apară după o…pauză. Asta nu înseamnă decât că acea perioadă din viață este lipsită de evenimente notabile. Liniile scurte care brăzdează această linie indică probleme.

Linia norocului

Această linie este legată,în principal, de bani. Dacă dispare din palmă sau este întreruptă, are aceeași semnificație ca și în cazul liniei destinului: nimic notabil nu se întâmplă în acea perioadă.Dacă linia nu este foarte vizibilă, atunci persoana respectivă se va chinui să facă rost de bani sau va trece prin perioada în care va duce grija banilor. O linie clară care se duce către muntele lui Apollo (situat sub inelar), înseamnă că persoana va duce o viață în bogăție și nu va simți niciun fel de grijă financiară.