Ai născut și nu ai timp de sală? Iată cum să slăbești în timp ce ai grijă și de bebelușul tău / VIDEO

Home / Diet and Fitness / Ai născut și nu ai timp de sală? Iată cum să slăbești în timp ce ai grijă și de bebelușul tău / VIDEO
Ai născut și nu ai timp de sală? Iată cum să slăbești în timp ce ai grijă și de bebelușul tău / VIDEO

Dacă te numeri printre femeile care au născut, însă după naștere au rămas cu mai multe kilograme în plus de care greu mai scapă, dar nici timp să se ocupe de ele nu au, atunci ar trebui să te uiți cu atenție la acest video din care poți învăța cum să slăbești în timp ce ai grijă de bebelușul tău.  Silueta ta contează atât pentru sănătate, cât și pentru confortul tău psihic. Poți să îmbini utilul cu plăcutul și să revii la kilogramele dinainte de sarcină.

Slăbește sănătos

Pe lângă exercițile fizice pe care este necesar să le faci zilnic, trebuie să ai și o alimentație potrivită, bazată pe alimente naturale și multă hidratare. Bea cât mai multă apă, deoarece corpul nostru este în mare parte compus din apă, iar hidratarea ste mai mult decât esențială. Chiar și blogerița Ela Crăciun a reuțit să revină la kilogramele dinainte de naștere prin exerciții pe care le-a făcut împreună cu bebelușul ei. Experiența este una unică atât pentru copil, cât și pentru mamă.

„Știu din experiență că un copil mic cere mult timp și atenție. Nu multe mămici au parte de ajutorul bunicilor, al soacrei sau de serviciile unei bone. Sala rămâne doar un vis frumos. Așa că m-am gândit să vă arăt cum putem face sport acasă chiar cu bebelușul. L-am adus și pe antrenorul Cornel Moca pentru a ne arăta care sunt cele mai sigure mișcări pe care să le faceți, care sunt grupele de mușchi pe care le puteți lucra și câte repetări să faceți pentru rezultate bune: pentru mușchii oblici, genuflexiuni, antrenament pentru bicepși și umeri, fandări și exerciții pentru brațe, toate efectuate cu cel mic în brațe. Mi se pare o idee grozavă pentru că tu, ca mamă, nu te desparți de puiul tău, te vei distra și tu, îl va încânta și pe el. Până la urmă va fi o joacă cu beneficii asupra trupului mămicii. Cred că mama va fi mai relaxată și concentrată pe exerciții decât dacă ar merge la sală și ar sta tot timpul îngrijorată cu gândul la cel mic de acasă. E bine să vă faceți programul de sport în orele de joacă ale copilului, după ce s-a trezit, evitați să mănânce înainte de exerciții”, spune Ela Crăciun în cadrul unui film postat pe blogul său.

Multe mămici se filmează în timpul orelor de sport cu cei mici, iar clipurile sunt vizualizate de milioane de femei pe youtube, semn că numărul celor care doresc să se îngrijească și au grijă de sănătatea lor e din ce în ce mai mare.