Neutralizează durerea de dinți cu acest ingredient-minune în 5 minute

Home / Health / Neutralizează durerea de dinți cu acest ingredient-minune în 5 minute
Neutralizează durerea de dinți cu acest ingredient-minune în 5 minute

Durerile de dinți lovesc brusc și aduc cu ele o stare mare de disconfort. Dar, din fericire, există un remediu excelent, care acționează ca un antiseptic și anestezic, care te vor scăpa imediat de durerea care nu îți dă pace. Este un ingredient simplu, pe care sigur îl ai prin casă!

Ingredientul care te salvează de durerea de dinți sunt cuișoarele, un condiment cu gust dulce, care are numeroase proprietăți medicinale. Cuișoare conțin eugenol, un anestezic și antiseptic puternic, care oprește durerea, dar, de asemenea, curăță gura și poate fi, de asemenea, utilizat pentru a elimina respirația urât mirositoare.

Guava face minuni pentru sănătate. Uite câteva din beneficiile acestui fruct exotic!

Cele trei moduri în care puteți scăpa de dureri de dințisunt următoarele:

Cuișoare pudră

Mai întâi se clătește gura cu apă sărată caldă. Ia un vârf de cuțit de cuișoare și pune-l pe dintele care doare sau pe cerul gurii. Stai un pic cu pulberea acolo și vei vedea cum durerea dispare.

Cuișoare întregi

Se clătește gura cu apă sărată caldă. Luați două sau trei cuișoare și le puneți în gură, în apropierea zonei care doare și așteptați un timp, astfel încât cuișoarele să se înmoaie. Odată ce sunt înmuiate, le mestecați cu ușurință (atâta timp cât permite o durere de dinți), până eliberează uleiurile lor medicinale.

Ulei de cuișoare

Acesta este probabil cel mai eficient mod de a folosi cuișoarele împotriva durerilor de dinți. Ai nevoie de: ulei de cuișoare și o jumătate de lingură de ulei de măsline.

Mod de utilizare: se spală gura frumos cu apă caldă cu sare. Acest lucru va pregăti cerul gurii pentru a absorbi mai ușor uleiul. Se amestecă câteva picături de ulei de cuișoare cu o jumătate de lingură de ulei de măsline. Utilizați intra-auricular pentru a aplica medicația la locul unde simți durerea cu mai multe atingeri ușoare.

Țineți minte că acest lucru este doar o modalitate rapidă și de scurtă pentru a scăpa de durere. Nu amâna vizita la dentist, mâncați alimente mai puțin sărate și dulci.