Cum ar trebui să folosești uleiurile esențiale pentru a da randament

Home / Beauty Tips / Cum ar trebui să folosești uleiurile esențiale pentru a da randament
Cum ar trebui să folosești uleiurile esențiale pentru a da randament

Uleiurile esențiale, după cum le spune și numele sunt esențe cât se poate de concentrate ale plantelor din care sunt făcute. Toți nutrienții și toate vitaminele existente în planta respectivă se află în aceste uleiuri esențiale, care devin adevărate miracole pentru ten. Cu toate acestea, modul în care le foloseai până acum era total greșit! Uite cum ar trebui cu adevărat să le alegi și să le utilizezi!

Citește și: Remedii simple care te pot ajuta să scapi de pilozitatea excesivă: păr facial, axilă, picioare sau zona intimă

Uleiurile esențiale sunt produse naturale, dar sunt esențe din plante, un lucru pe care nu trebuie să îl uitați atunci când începeți să le folosiți. Iată de ce ar mai trebui să țineți cont dacă sunteți fan al uleiurilor esențiale și cum să faceți pentru a le alege pe sprânceană.

  • Dacă nu vrei să cumperi uleiurile esențiale separat, din motive de cost, le poți alege combinate direct sau te poți relaxa cu o baie relaxantă cu produse care le conțin.
  • Unele uleiuri esențiale prezintă riscuri și sunt contraindicate pentru femeile însărcinate, de exemplu. din acest motiv, cel mai bine ar fi să consultați un aromaterapeut înainte de a folosi vreun ulei esențial sau să citiți bine prospectul care vine odată cu acesta.
  • Nu încerca să tratezi probleme medicale serioase cu ele, decât la sfatul medicului. Pot fi eficiente în majoritatea cazurilor, dar trebuie să știi înainte de toate dacă nu îți produc efecte adeverse. De zemplu, dacă ai o alergie la planta din care este făcut uleiul?
  • Unele uleiuri esențiale pot fi destul de scumpe, așa că dacă vrei să îți achiziționezi aceste mici bijuterii, atunci pregătește-te sufletește.
  • Nu aplica uleiurile esențiale direct pe piele. Diluează-le înainte de toate, pentru că îți pot arde epiderma dacă nu o faci, atât de concentrate sunt. Singurul pe care îl poți folosi fără probleme este uleiul de lavandă, care nu are contraindicații. În cel mai rău caz, acesta te poate adormi foarte repede.
  • Nu le administra intern. Ele sunt de aproape 100 de ori mai puternice decât planta din care au fost extrase. Îți dai seama cam ce ar putea să îți facă în corp?
  • Nu le aplica pe porțiuni de piele rănite sau iritate.
  • Pentru rezultate imediate, adaugă 4 picături din uleiul tău esențial în apă fiartă. Apoi, cu un prosop pe cap, fă baie de aburi timp de 10 minute. Afecțiunile îți vor trece aproape imediat, cum ar fi de exemplu durerile de cap.
  • Dacă ai pielea sensibilăă, testează uleiurile mai întâi.