Tratamentul ieftin și bun pentru părul degradat

Home / Beauty Tips / Tratamentul ieftin și bun pentru părul degradat
Tratamentul ieftin și bun pentru părul degradat

Multe femei se luptă cu o mare problema, cea a părului uscat, lipsit de strălucire și deteriorat. Multe femei au încercat tratamente scumpe și remedii care nu au funcționat atât de bine pe cât promit producătorii. Dacă vă numărați printre aceste femei, atunci este cazul să înlocuiți aceste tratamente scumpe cu un remediu naturist, simplu și ușor de utilizat, care va repara firele despicate și va reda strălucirea părului după prima utilizare!  

Aveți nevoie doar de 15 minute și de ingrediente pe care le puteți găsi foarte ușor în casă. Ingredientul principal este gelatina pulbere, care poate face minuni pentru părul vostru. Tratamentul este foarte ieftin și foarte eficient!

Folosește această mască o dată pe săptămână și părul tău va fi mai des! Uite ce conține!

Ingrediente:

  • 1 lingură gelatină
  • ½ cană de lapte
  • 1 ou
  • 2 linguri de oțet de mere.
  • 2 linguri de balsam de păr normal (în caz de păr uscat)
  • 2 linguri de ulei de măsline

Instrucțiuni:

Se amestecă gelatina cu laptele fierbinte și se amestecă bine. Apoi, se adaugă ulei de măsline, ou și balsam. Se amestecă din nou.Aplicați masca pe părul ud și puneți ulterior o cască de duș. Permiteți-i să acționeze timp de 30-40 minute.
Se spală părul cu șampon normal.Rezultatele vor fi vizibile după prima utilizare. Nu veți crede cât de bine funcționează!