Nu te-ai fi gândit niciodată că pasta de dinți are atât de multe utilizări! Uite la ce se folosește!

Home / Lifestyle / Nu te-ai fi gândit niciodată că pasta de dinți are atât de multe utilizări! Uite la ce se folosește!
Nu te-ai fi gândit niciodată că pasta de dinți are atât de multe utilizări! Uite la ce se folosește!

Pasta de dinți este utilă pentru multe alte lucruri în afară de spălatul pe dinți. Se usucă rapid și absoarbe umiditatea și va elimina, de asemenea, petele dificile cu ușurință. Acest articol vă arată mai mult de 5 trucuri pe care puteți să le faceți cu pasta de dinți!

Lustruirea obiectelor de argint

Argintul devine murdar în timp, așa că trebuie să-l lustruiți regulat pentru a menține strălucirea. Nu cumpărați produse de curățat scumpe de argint – pasta de dinți le poate înlocui. Pune puțină pastă de dinți pe orice suprafață de argint, freacă și vor fi la fel de bune ca noi.

Curăță mașina

Plasticul de pe farurile mașinii trebuie curățat din timp în timp, iar pasta de dinți funcționează aici. Pune puțină pastă de dinți pe o cârpă și curățați farurile cu mișcări circulare – le va lăsate curate-curate!

Vara asta slăbim 100%: înlocuitorul perfect al zahărului! Are zero calorii

Petele de cerneală de pe tricou

Toată lumea a avut o pată de cerneală pe tricou, la un moment dat în viața lor. Dar nu vă faceți griji – pasta de dinti poate elimina petele cu ușurință. Pune o parte din ea pe pată și las-o să stea așa timp de 24 de ore, apoi se spală cămașa ca de obicei în ziua următoare.

Adidași mai curați

Pasta de dinți poate fi folosită pentru a curăța cele mai murdare părți ale pantofilor. Freacă o parte din ea pe petele murdare cu un burete și vei fi surprinsă de rezultate.

Albește clapele vechi de pian 

Clapele de pian tind să devină galbene de-a lungul timpului. Pasta de dinți poate restaura culoarea lor alb- sidefie și de a face pianul să arate ca nou în doar câteva minute.

Mușcături de insecte
Aplicați pasta de dinți peste înțepături de insecte pentru a calma mâncărimile și petele roșii pe piele.

Petele de covoare

Aplicați pasta de dinți pe pată și frecați cu un burete, apoi urmăriți ce se întâmplă.

Îndepărtează zgârieturile de pe mașina ta

Pentru a elimina zgârieturile de pe masina ta, aplică o cantitate mică de pastă de dinți pe o bucată moale de pânză și freacă bine pe zgârieturi. Se șterge cu o cârpă curată și voila! Mașina e ca nouă!