Transformările prin care treci în drumul spre dezvoltarea spirituală

Home / Lifestyle / Transformările prin care treci în drumul spre dezvoltarea spirituală
Transformările prin care treci în drumul spre dezvoltarea spirituală

Auzi pe toată lumea vordin de dezvoltarea spirituală, de meditație și de lucru conștient cu sinele. Este un adevărat trend, care a început să ia amploare în ultimii ani. A te dezvolta spiritual înseamnă a-ți ridica vibrația și a renunța la vechile tipare și programări, cu care ai fost obișnuită până acum. Satisfacțiile acestor practici sunt enorme, dar așteaptă-te și la reversul medaliei. Corpul și creierul, simțind că vrei să renunți la confort și la ce este vechi, va reacționa și va reacționa în defavoarea ta cu o serie de transformări nu tocmai plăcute! Uite care sunt acestea!

Dezvoltarea spirituală nu este un drum ușor. Asta pentru că odată ce începi să lucrezi conștient cu tine, prin diferite tehnici de meditație sau alte metode tip NLP, de exemplu, creierul tău va reacționa. El nu este obișnuit cu noul și în general, nu prea vrea să găsească soluții pentru a se debarasa de ceea ce este vechi. Dacă ai început să lucrezi cu tine, singură sau cu ajutorul unui specialist în terapie holistică, este cazul să știi că transformările te vor acapara la nivel fizic, în primul rând, iar apoi psihic, asta pentru că nici corpul, nici creierul, nu sunt obișnuite cu noul val de credințe și practici pe care le pui în aplicare. Ele vor trece, dar primul lor impact te poate debusola puțin.

Citește și: Poziții simple de yoga care elimină instant stresul din organism!

Empatie

Începi să devii empatică, să preiei din durerea sau bucuria celor din jur, să te identifici cu ei. Se spune că noi nu suntem decât corpuri de energie, legate între ele prin stringuri de lumină. Practic, suntem toți interconectați, suntem un mare tot. Poți avea schimbări bruște de atitudinine, poți începe să plângi din senin atunci când vezi soarele, de exemplu sau când te întâlnești cu cineva de pe stradă. Sau poți deveni tristă, semn că ai preluat din energiile și stările altcuiva.

Insomnie

Creierul nu este obișnuit cu noul tău mod de viață. Așa că nu îți va mai permite să dormi, doar pentru că el încearcă să înțeleagă ce i se întâmplă și cum poate reveni la starea de relaxare de dinainte. Stai liniștită, este doar o etapă, care se va finaliza în momentul în care corpul și creierul vor alchimiza noile schimbări. Așa se întâmplă atunci când o iei de la capăt!

Confuzie

Nu mai știi ce să crezi și ce să faci. Ai atât de multe informații contradictorii în minte, încât nu știi ce să alegi. Până și lucrurile simple ți se par complicate la nivel de alegere. Ești dezorientată și poți avea chiar și pierderi de memorie. Este normal să ți se întâmple asta, pentru că ți-ai schimbat sistemul de valori și credințe.

Nevoia de a fi singur

Nu prea mai simți nevoia să fii înconjurat de prieteni, de oameni, de lume, în general. Orice adunare mai mare de 10 oameni te obosește și te enervează. Nu mai vrei să ieși atât de des și când o faci, o faci de dragul altora, nu de al tău. Sau mai bine zis, de dragul vremurilort recute. Nu știi ce ți se întâmplă și nu te mai recunoști. De fapt, acesta este un semn al dezvoltării tale spirituale și a faptului că nu mai rezonezi cu energia joasă a mulțimii. Nu este nimic în neregulă cu tine. Poți resimți și o oboseală foarte mare, dar asta vine doar din efortul lucrului cu sine.

Semne

Începi să vezi semne: nori în diferite forme, monede, numere sau secvențe de numere care se repetă. Poți vedea chiar flash-uri de lumină sau lumini în diferite culori. Intrați mai repede în starea de transă și aveți senzația constantă că sunteți …”electrocutați”, mai ales la nivelul palmelor(cele care primesc și dau energia)

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.