Ce semnifică linile din palmă: ești o persoană norocoasă sau ai ghinion

Home / Lifestyle / Ce semnifică linile din palmă: ești o persoană norocoasă sau ai ghinion
Ce semnifică linile din palmă: ești o persoană norocoasă sau ai ghinion

Timp de sute de ani, cititorii în palmă au examinat mâinile, în scopul de a prezice averea unei persoane. După cum se dovedește, acest lucru nu este greșit în totalitate, și asta pentru că mâna omului conține o multitudine de informații. Când vine vorba de liniile din palme, nu toți oamenii sunt la fel. În afară de cele patru linii majore, unii oameni au o linie arcuită scurt sub degetul mijlociu și inelar. De fapt, această linie mică curbă poate forma chiar și un cerc întreg sau două linii separate mai scurte . Este cunoscut în mod obișnuit ca cercul lui Venus. Nu toată lumea are această linie în palmă. Uite ce înseamnă dacă o aveți! 

În cazul în care această linie nu este în palma ta, nu fi dezamăgit, deoarece este de obicei asociat cu oamenii care sunt foarte sensibili și înclinați să iubească fără probleme. Potrivit chiromanților, în cazul în care cercul este închis, acest lucru înseamnă o mare dezamăgire dragoste. Dar, în cazul în care aveți acest cerc, cel mai bine pentru tine ar fi să vezi relațiile eșuate ca lecții de viață, mai degrabă decât dezamăgiri fatale. În cazul în care linia formează un semi-cerc, aceasta implică dificultăți de dragoste, care vor fi depășite în ceva timp în viață..

Mai multe tipuri de linii semi-încercuite, una sub alta, înseamnă că ești o persoană cu adevărat emoțională.

Linia de inimă, una dintre cele patru linii principale din palmă, începe chiar sub degetul mijlociu și se termină sub degetul mic.

Ce tip de linie de inimă ai?

linia de inima

1) În cazul în aveți acest tip de linie de inimă, sunteți o persoană inteligentă, ambițioasă și independentă. În plus, puteți face o bună judecată a lucrurilor și a deciziilor. Cu toate acestea, este posibil să aveți o atitudine egoistă, materialistă în viață. Puteți profita de calitățile bune pentru a îmbunătăți comunicarea și viața.

2) În cazul în care acesta este tipul tău de linie, ești grijulie și ai un mod aparte de a avea încredere în oameni. Sunteți predispusă la prea multă implicare emoțională. Este important să știți când să păstrați garda jos.

3) Acest tip de linie a inimii indică faptul că ești mulțumită și încrezătoare în viața ta sentimentală, indiferent dacă ești singură sau într-o relație. Tu ești fericită oricum.

4) Dacă ai această variantă, tu ești o persoană grijulie, calmă, cu inima caldă și plină de intenții bune.Tu ești tipul altruist.

Comments are closed.