O linguriță pe zi ”topește” un centimetru de grăsime de pe talie. Rețeta acestui elixir uimitor

Home / Diet and Fitness / O linguriță pe zi ”topește” un centimetru de grăsime de pe talie. Rețeta acestui elixir uimitor
O linguriță pe zi ”topește” un centimetru de grăsime de pe talie. Rețeta acestui elixir uimitor
Această băutură nu doar că te ajută să dai jos burta dar combate retenția de apă, îmbunătățește memoria, vederea și auzul. Dacă faci și exerciții fizice efectul său este și mai eficient. Amestecul are in componenta sa ingrediente uimitoare care iti vor ajuta organismul.

Ghimbirul – contine vitamine precum retinol, vitamina B3, B5, A, C, E, tocoferol, acid ascorbic, dar si minerale precum fier, magneziu, fosfor, mangan, siliciu, potasiu si zinc. Este un bun calmant pentru durerile abdominale, pentru inflamatii ale gatului, febra, congestii respiratorii si eliminare de mucozitati. De asemenea, ghimbirul ofera organismului vitalitate, amelioreaza starea de greata si voma, calmeaza durerile in gat, trateaza indigestia, balonarea, bronsita, are efect afrodisiac, favorizeaza secretia bilei si mobilitatea vezicii urinare, fiind un bun aliat in lupta impotriva kilogramelor in plus.

Continuarea și REȚETA ELIXIRULUI pe DOCTORULZILEI.RO