Sarea de mare te ajută să recapeți luciul părului
0

Sarea de mare, ingredientul care previne căderea părului. Cum să o folosești

Atât femeile, cât și bărbații vor să aibă un păr sănătos și cât mai des. Mulți dintre noi ne confruntăm cu problema căderii podoabei capilare din varii motive, fie ca este vorba de soare, vremea rece, bagajul genetic cu care venim, ori produsele cosmetice nepotrivite, toate astea duc la pierderea firelor de păr. Există un remediu care stă la baza unui ingredient minune pe care cu toții îl avem în bucătării. Sau ar trebui să-l avem.

Majoritatea dintre noi am încercat diverse metode pentru regenerarea părului, iar de cele mai multe ori nu au dat niciun rezultat, ba chiar au dăunat podoabei capilare. Trebuie să fim atenți ce produse folosim pentru igiena noastră. Căile naturiste sunt, în general, cele mai potrivite pentru corpul nostru.

Cu siguranță iți dorești să nu mai treci prin experiențe nedorite și să scapi de firele despicate, părul degradat sau uscat. Nimeni nu se gândește, însă, că de cele mai multe ori, salvarea vine tocmai din bucătarie. Sarea de mare este cunoscută pentru beneficiile sale, însă foarte puțini oameni știu că poate fi folosită și pentru creșterea părului.

Sursa foto: myilifestyle.com
Sursa foto: myilifestyle.com

Cum acționează sarea de mare?

Se spală părul cu un șampon specific tipului de păr, se șterge bine, după care se aplică un pumn de sare pe scalp și masează timp de 15 minute. După acest tratament, speli părul din nou. Repetă tratamentul două luni și o să ai rezultate uimitoare. Părul tău va deveni mai gros, mai luminos, neted și va crește mult mai repede. În plus, vei scăpa și de mătreață.

Sarea de mare este un bun remediu pentru tratarea căderii părului, deoarece are multiple beneficii asupra corpului uman și conține 82 de nutrienți esențiali, printre care, cele mai importante, sodiu, potasiu, calciu, magneziu, bromura, fier, cupru și zinc. Sarea de mare revitalizează părul și îmbunătățește circulația sangvină la nivelul scalpului. Sarea de mare este o sare obținută prin evaporarea apei de mare, fiind utilizată cu încredere atât in bucătărie, cât și în produsele cosmetice.

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.