Oamenii de succes și obiceiurile lor. Lista cu lucrurile simple care le-au adus faima

Home / Lifestyle / Oamenii de succes și obiceiurile lor. Lista cu lucrurile simple care le-au adus faima
Oamenii de succes și obiceiurile lor. Lista cu lucrurile simple care le-au adus faima

Cu toții ne dorim faimă și succes. Foarte mulți dintre noi ne facem diferite planuri care credem că duc spre o viață împlinită financiar, însă de puține ori ajungem să și facem ceva în acest sens. O viață ordonată te poate duce către drumul spre succes, însă cu greu găsim obiceiurile care realmente de ajută în acest sens. Dar haideți să aflați cum și-au dobândit faima celebritățile, printre care Tim Powell, Martin Hagger sau Oprah Winfrey.

Suntem comozi, căutăm locuri de muncă unde să ajungem cât mai târziu și să fim cât mai puțin productivi. Mentalitatea asta o au majoritatea oamenilor. Banii se fac muncind, iar munca este cu adevărat una solicitantă. Spre exemplu, Tim Powell își începe ziua la 05:20, după care face 30 de minute de exerciții intensive în sala de gimnastică pe care o are acasă, ia micul dejun cu soția lui, după care se pregătește de muncă, unde ajuns în clădirea de birou oprește și se plimbă 15 minute înainte de a începe oficial ziua de serviciu, pentru a-și relaxa creierul. Uneori chiar ia lecții de germană pentru a-și antrena creierul.

Nici legendara Oprah Winfrey nu este o persoană care ignoră importanța relaxării mentale, motiv pentru care înainte să înceapă ziua de muncă face meditație timp de 20 de mine. De asemenea, celebra Arianna Huffington are grijă să se elibereze de stres prin exerciții de yoga și meditație, în timp ce Square CEO Jack Dorsey practică sportul intensiv în fiecare dimineață la ora 06:00. Așadar, după cum vedeți, fiecare persoană care a devenit faimoasă în timpul vieții a căpătat anumite obiceiuri care îi eliberează de stres. Știm cu toți că sportul sau meditația sunt cele mai bune pentru creier.

Iată câteva practici care vă vor ajuta să deveniți mai bun în viața de zi cu zi:

Să vă focusați pe obiceiuri sănătoase și pozitive

Încercați să mâncați sănătos, să nu dormiți până la 12, să vă treziți pentru a face mișcare, să stați liniștiți, să aveți lângă voi oameni pozitivi și buni, să vă organizați viața.

Planificați-vă timpul

Poate nu sunteți o persoană matinală sau nu vă place să vă pregătiți ținuta de birou sau de sală de dimineață. Atunci  e cazul să acționați înainte de somn. Puneți o alarmă, rpegătiți hainele. Astea dunt doar două exemple.

În fiecare zi să fiți optimiști

Ziua să înceapă cu mintea limpede. Asta e cel mai important. Seara să vă culcați odihniți, fără lucruri care să vă perturbe.

FOTO: www.lifehack.org