OSCAR 2016. Cele mai importante momente ale serii. Ce s-a întâmplat după ce DiCaprio a luat Oscarul și cum a făcut Lady Gaga să plângă o sală întreagă

Home / Lifestyle / OSCAR 2016. Cele mai importante momente ale serii. Ce s-a întâmplat după ce DiCaprio a luat Oscarul și cum a făcut Lady Gaga să plângă o sală întreagă
OSCAR 2016. Cele mai importante momente ale serii. Ce s-a întâmplat după ce DiCaprio a luat Oscarul și cum a făcut Lady Gaga să plângă o sală întreagă

OSCAR 2016. Premiile Osca 2016 au fost cu adevărat emoționante, iar întreaga seară s-a desfășurat într-o atmoseferă tensionată, însă într-un mod pozitiv. La ediția cu numărul 88 a Premiilor Oscar, Leondardo DiCaprio a câștigat Oscarul și a lăcrimat efectiv pe scenă.

Filmul „The Revenant”  l-a făcut câștigător pe Leonardo DiCaprio, care a câștigat cel mai important premiu din cariera sa artistică. Leo a plecat acasă cu Oscarul. Momentul a fost unul foarte emoționant, iar colega sa din Titanic, Kate Winslet, în ceput să plângă când a fost pronunțat numele actorului. Acesta a fost unul dintre cele mai răvășitoare momente.

kate
kate

Chris Rock a fost gazda evenimentului, însă actorul nu s-a putut abține și a exclamat că Hollwood-ul este rasist, moment în care nu toată lumea a fost plăcut impresionată de acest discurs.

În discursul lui, Leondardo DiCaprio a vorbit, după ce i-a fost înmânat Oscarul, despre încălzirea globală și modul în care lumea înconjuratoare este pusă în pericol din cauza lăcomiei.

Lady Gaga a oferit un moment emoționant. A cântat piesa “Til It Happens to You” cu care a reușit să-i facă pe cei prezenți să plângă. Cântecul a fost nominalizat la Oscar și a fost dedicat supraviețuitorilor abuzurilor sexuale.