Pantalonii scurți de blugi, un outfit indispensabil. Cum să-i porți ca să-ți stea bine?

Home / Fashion / Pantalonii scurți de blugi, un outfit indispensabil. Cum să-i porți ca să-ți stea bine?
Pantalonii scurți de blugi, un outfit indispensabil. Cum să-i porți ca să-ți stea bine?

Pantalonii scurți de blugi sunt vedeta incontestabilă a ultimelor sezoane. Fie că este vorba despre pantaloni cu talie inaltă, tăiați, în culori clasice sau țipătoare, aceștia sunt alegerea pe care o fac o mare parte dintre femei, pentru a ieși din anonimat și pentru a-și construi o ținută casual. Dar cum faci ca blugii scurtți să îți stea bine și să te avantajeze, ca și piesă vestimentară? Există câteva trucuri la care poți apela atunci când alegi o pereche de blugi, pe care specialiștii ți le ”vând”, astfel încât tu să te simți bine și să arăți bine în perechea ta nouă de pantaloni scurți. 

Blugii scurți sunt poate unele dintre cele mai căutate și apreciate piese vestimentare din ultimele sezoane. Asta pentru că sunt ușor de purtat și avantajează aproape orice tip de siluetă. Dar cum facem să fim sigure că ne stă bine într-o astfel de vestimentație, care poate părea ușor restrictivă, la o primă vedere? Este simplu, specialiștii vin în ajutor, spunându-ne cum să alegem o pereche de blugi scurți, în funcție de conformația noastră.

Dacă ai siluetă tip măr (linia umerilor bine definită și picioare frumoase), poți alege o pereche de pantaloni scurți lejeri, cu talie înaltă și marginile ușor franjurate. Îti vor pune în evidență posteriorul și picioarele, așa că tu vei fi cea care îi poartă, nu invers. În plus, te vei simți foarte confortabil.

Pentru cele care au o conformație minonă, o pereche de pantaloni scurți, albi, îți vor face picioarele să pară mai lungi cât ai zice…denim! Alege-i astfel încât să fie puțin mai mulați, dar să îți și ascundă ceea ce e de ascuns (șolduri puțin mai late, burtică, etc). Tipul acesta de pantaloni pot fi o bază perfectă pentru un look chic, combinați cu o pereche de pantofi într-o culoare mai aprinsă.

Șoldurilor mai late li se potrivește o pereche de pantaloni scurți cu talie normală, nici înaltă, nici joasă. Încercați să nu îi alegeți foarte scurți ca și lungime, ci să fie cu o palmă sau două deasupra genunchilor. Combinați cu o bluza lejerăpdin bumbac subțire și o pereche de sandale îndrăznețe, vă asigură un look fresh.

Conformațiile alungite/lungi sunt perfecte pentru o pereche de… bermude din denim. Mai exact, lungimea pantalonilor să fie cu o palmă deasupra genunchiului. Poți sufleca marginile, astfel încât să dai un aspect interesant întregii ținute. Adoptă acest stil vara aceasta, pentru a-ți asigura un loc de cinste în rândul celor mai bine îmbrăcate persoane.

Femeile care au o constituție atletică ar putea alege o pereche de pantaloni scurți, tăiați, care să le pună în evidență picioarele tonifiate. O pereche de botine sau de cizme până la gleznă ar putea fi exact ceea ce mai lipsește ținutei pentru a avea succes.

Norocoasele care au abdomen tonifiat pot alege o pereche de pantaloni scurți cu talie înaltă, care să fie puțin mai lejeri pe corp. Pantalonul nu ar trebui să dezvăluie prea mult din abdomen, chiar dacă este tonifiat. Însă, cu siguranță va atrage atenția asupra taliei de viespe.