Pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea sânii fermi și frumoși

Home / Beauty Tips / Pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea sânii fermi și frumoși
Pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea sânii fermi și frumoși

Sânii sunt una dintre cele mai importante părți ale corpului, iar femeile sunt foarte atente când vine vorba de nuri. Una dintre armele seducției, sânii sunt apreciați și de bărbați, motiv pentru care femeile încearcă să-și păsteze nurii cât se poate de frumoși, dar și fermi. Nu întotdeauna se și reușește acest lucru, iar factorii din cauza cărora sânii se lasă sau își pierd din fermitate sunt mulți. Elli.ro vă învață cum să reușiți să aveți sâni fermi și frumoși. Sunt oar câțiva pași pe care trebuie să-i urmați în această direcție.

Ca și mâinile, fața sau restul corpului, sânii sunt importanți. Pe lângă faptul că ne preocupă sănătatea lor, sânii sunt doriți fermi și la exterior. Nu toate femeile sunt înzestrate cu nuri mari, însă, chiar și așa, este bine să avem grijă ca nurii să nu se lase cu timpul, iar gândul că sânii mici nu se lasă este total eronat. Așadar, am făcut o listă cu câțiva pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea sâni fermi și frumoși.

Fă mișcare

Sportul ajută din toate punctele de vedere, iar o persoană care face mișcare nici nu trebuie să spună că face acest lucru deoarece se vede clar pe corpul său. Mușchii sunt tonifiați, iar trupul este mult mai atletic. Sportul nu va ajuta însă la ridicarea sânilor, deși multe persoane spun contrariul, dacă nu îl practici din timp. Mișcarea ajută pentru creşterea tonusului muşchilor, vascularizaţia şi oxigenarea organelor, însă pentru ca sânii să nu se lase este bine să facem sport ani la rând, iar asta pentru ca pielea să nu se lase în procesul de slăbire. Sânul este o anexă a pieliI care alunecă deasupra muşchiului. Așadar, fă sport pentru tonifierea corpului, însă dacă ai sânii mari și crezi că ți vor ridica prin sport, atunci ar trebui să-ți iei gândul de la asta. Dacă slăbeșt brusc, iar pielea se lasă și depinde de fiecare, în funcție de aliementație și bagajul genetic, dacă pielea își va mai reveni.

Alimentația și hidratarea

Dacă nu consumi alimentele corespunzătoare și nu bei suficientă apă, atunci corpul tău va avea de suferit. Pielea ta este foarte importantă, motiv pentru care are nevoie de toate vitaminele necesare pentru a păstra colagenul și acidul hialuronic în parametrii normali în corp. Din păcate, o dietă săracă în vitamine și nutrienți esențiali scade calitatea pielii, iar devine uscată, se lasă cu timpil, iar zona bustului este la fel de afectată. Pentru a avea sâni fermi trebuie să ții cont și de consumul regulat de apă, dar și de cele trei mese pe zi. Evită grăsimile și mâncarea procesată. A, să nu uită, renunță la băuturile acidulate, nu aduc nimic bun în viața ta.

Evită soarele

Statul la soare este plăcut, însă asta până nu devine nociv. Pe lângă faptul că razele UVîmbătrânesc pielea, acestea afectează și bustul. Poate nu veți realiza din prima cât de rău îți face soarele, însă după naștere să nu te întrebi de ce sânii tăi sunt atât de lăsați și îmbătrâniți. În timp, orele petrecute la solar sau la plajă afectează pielea, o îmbătrânește, își pierde din elasticitate și se subțiază.

Poartă sutien

Deși multe femei renunță la sutiene, iar multe au cerscut cu gândul că această piesă vestimentară nu face altceva decât să lase sânii, ei bine, adevărul este cu totul altul. Poartă sutien, deoarece sânii tăi vor fi susținuți și astfel se evită lăsarea lor, mai ales dacă ai sânii mari.

Fă masaj

Seara, înainte de culare, masează-ți sânii timp de cinci minute, timpul va trece, iar tu te vei simți mul mai relaxată după acest tratament. Masajul este bun pentru întreg corpul, însă puține persoane știu că și sânii pot fi masați, iar cu timpul vei reuși să ai sâni frumoși, iar după naștere nu vei avea surpriza de a ți se lăsa nurii. Masajul ajută pentru a avea sâni fermi și frumoși.