Patru motive pentru care atragi mereu bărbații nepotriviți

Home / Lifestyle / Patru motive pentru care atragi mereu bărbații nepotriviți
Patru motive pentru care atragi mereu bărbații nepotriviți

Te întâlnești mereu cu același tip de bărbați: cei care vor să se distreze și atât. Cu toate că tu vrei mai mult, vrei o relație serioasă, inel și copii. După fiecare experiență de acest fel, ajungi din ce în ce mai dezamăgită și ai tendința de a te închide din ce în ce mai mult în tine.  Probabil că ai intrat într-un cerc vicios, din care nu mai poți să ieși. Motivele pentru care te întâlnești mereu cu bărbați nepotriviți o să te uimească! Acceptă sfaturile de mai jos și o să ajungi pe drumul cel bun!

Recunoaște paternul

Înainte ca ceva să se schimbe în viața ta, trebuie să recunoști blocajele intime pe care le ai – cele care se repetă în relațiile tale. Acestea pornesc din copilărie și sunt bazate fie pe relația pe care ai avut-o cu unul dintre părinți sau relația dintre părinții tăi. De exemplu, dacă tatăl tău nu a fost disponibil emoțional pentru tine, atunci asta te-ar putea face pe tine să cauți continuu un bărbat indisponibil emoțional.  De ce? Pentru că în subconștient, tu speri să primești ceea ce nu ai avut în copilărie. De aceea și cauți acelați prototip de bărbat.

Citește și: Iată care este cea mai bună partidă de sex pe care o poți face vreodată! Tu ai încercat-o?

Nu mai reactiva trecutul

Copilul nostru interior reactivează trecutul pentru a alege același tip de partener încontinuu. În urma acestei alegeri, nu ajungi decât să fii din ce în ce mai dezamăgită, asta pentru că tu tot speri să se schimbe, iar lucrurile să devină mai bune, așa cum ar trebui să fie într-o relație. Pentru a sparge acest tip, forțează puțin limitele și teama de necunoscut. Singurul mod prin care te poți face bine este să nu mai speri că ceilalți se vor schimba. Spune ”Nu”, pur și simplu. Asta e marea salvare, a face o alegere conștientă de a nu merge din nou pe același drum pe care ai mai fost. Cel familiar și plin de confort. Asumă-ți riscuri, adâncește-te în necunoscut și fă lucruri așa cum nu le-ai mai făcut până acum.

Asumă-ți lucrurile

Tu ești cea care aduce oameni nepotriviți lângă tine. Mister rezolvat. Uite cum stau lucrurile: Toți cei care au ajuns în viața ta, au ajuns pentru că tu ai fost cea care i-a atras. Nimeni nu atrage cu bună știință lângă el abuzatorul, cel care înșeală sau o persoană care nu este disponibilă emoțional, facem asta la nivel subconștient, pentru că asta credem că merităm sau cu asta suntem obișnuiți. Asumă-ți asta și acceptă!

Crede că meriți

De îndată ce începi să crezi că meriți să ți se întâmple lucruri frumoase, vei atrage partenerii potriviți. Partenerii buni sunt atrași de femeile care au încredree în ele și au limite sănătoase. Partenerii nepotriviți sunt atrași de femei care sunt sfărâmate pe interior, pentru că așa pot profita de ele. Repară ce este stricat, iubește-te pe tine și acea energie pozitivă va atrage numai oameni frumoși și potriviți pe lângă tine. Poți încerca și varianta de afirmații, câteva exemple bune fiind ”Eu merit, eu sunt frumoasă”.