Petele de pe față dispar cu această soluție miraculoasă! Uite cât de simplu este!

Home / Beauty Tips / Petele de pe față dispar cu această soluție miraculoasă! Uite cât de simplu este!
Petele de pe față dispar cu această soluție miraculoasă! Uite cât de simplu este!

Uneori, oricât de mult v-ați dori să vă protejați tenul și să îl îngrijiți, nu puteți preveni apariția petelor solare sau al alotr pete pigmentare pe față. Asta pentru că pielea și tenul mai ales pot deveni cât de poate de neascultătoare din când în când. Mai ales dacă o expui la soare mult prea mult timp și în intervalul orar care nu este indicat. Pentru aceasta, există un remediu simplu, pe care îl poți prepara singură acasă, cu doar câteva ingrediente simple!

Expunerea excesivă la soare este extrem de periculoasă, deoarece poate provoca leziuni grave la nivelul pielii. Aici este un amestec uimitor care elimină toate petele de pe față, indiferent de proveniența lor.

Masca de față care redă strălucirea tenului în doar 15 minute! Funcționează pentru orice tip de ten!

Ingrediente:

  • Suc de lămâie
  • 4 picături de apă oxigenată
  • Câteva picături de glicerină naturală
  • 2 linguri de lapte praf

Rețeta Elli.ro: Cel mai ieftin tonic de față care îți face un ten perfect!

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele într-un bol pentru a crea un amestec omogen. În primul rând, se spală fața cu săpun delicat și se usucă delicat, tamponând cu un prosop uscat. Aplicați masca pregătită anterior și lăsați să lucreze peste noapte
De dimineața, spălați fața cu apă rece. Se repetă procedura timp de 7 zile, timp în care petele de pe față vor dispărea cu desăvârșire, iar voi veți fi foarte-foarte fericite și încântate de rezultat!