Piele întinsă și fără riduri chiar la tine acasă! Pune în aplicare acum aceste remedii care îți salvează tenul!

Home / Beauty Tips / Piele întinsă și fără riduri chiar la tine acasă! Pune în aplicare acum aceste remedii care îți salvează tenul!
Piele întinsă și fără riduri chiar la tine acasă! Pune în aplicare acum aceste remedii care îți salvează tenul!

Înainte de a apela la un lifting facial sau la alte metode de întindere a pielii și de rejuvenare facială, pune în aplicare aceste remedii simple care îți întind pielea aproape imediat. Sunt ieftine și lipsite de durere. În plus, sunt făcute din ingrediente pe care în mod sigur le ai prin casă.

Citește și: Dezastre de make-up pe care vrei să le eviți! Iată ce să nu încerci niciodată!

După 25 de ani, producția de colagen începe să scadă, iar pielea îți pierde din elasticitate. De altfel, vitaminele și mineralele care lipsesc din alimentația noastră, precum și razele soarelui accentuează ridurile de pe față. Dar înainte de a apela la bisturiu, poți încerca câteva remedii naturiste acasă, care îți vor întinde pielea, lâsând tenul catifelat și tânăr.

Mască ouă cu iaurt

Perfectă pentru un ten fără riduri. Amestecă ouăle cu iaurtul gras și aplică amestecul pe față. Lasă să se usuce timp de 10-12 minute și apoi clătește cu apă călduță. Albușul de ou întinde pielea, iar iaurtul conține acid lactic, care are efect puternic de exfoliere asupra tenului.

Ulei de măsline

Încălzește puțin ulei de măsline, iar apoi aplică-l pe față prin mișcări de masaj ușoare, circulare, timp de 10 minute. Masajul pielii va ajuta la îmbunătățirea circulației la nivelul feței, iar asta va împiedica îmbătrânirea și lăsarea pielii.

Castravete

Taie castravetele în rondele și aplică-l pe față. Lasă-l pentru ceva timp acolo. El are un efect de rejuvenare asupra pielii tale, plus că menține pielea perfect hidratată.

Miere, lămâie, ulei de măsline

Un amestec puternic pentru un ten fără riduri. Amestecă miere, adaugă căteva picături de suc de lămâie și ulei de măsline, iar poi aplică amestecul pe față. Lasă-l pentru câteva minute, iar apoi clătește tenul. Asta va ajuta tenul să rămână ferm și va șterge ridurile. Lămâia conține vittamina C, care este un bun antioxidant și un agent eficient de eliminare a petelor.

Apă de trandafiri

Poți să îți speli fața cu apă de trandafiri, pentru a șterge câțiva ani de pe tenul tău. Aceasta are acțiune astringentă și strânge pielea, reducând și pungile de sub ochi. Perfectă și ca demachiant.

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.