Fitness-ul facial, o nouă tehnică antirid

Home / 0 / Fitness-ul facial, o nouă tehnică antirid

Cu trecerea timpului, faţa noastră îşi pierde din elasticitate, iar vârsta începe să-şi spună cuvântul. Chiar după vârsta de 30 de ani apar și primele riduri fine sub ochi, iar pielea începe să-și piardă din elasticitate și nu va mai fi la fel de fermă ca şi la 20 de ani. Acesta este procesul normal de îmbătrânire, însă există o metodă care ajută la regenerarea tenului.

Eva Fraser, în vârstă de 73 de ani, susţine că a găsit elixirul tinereţii. Deşi e la îndemâna oricui, nimeni nu s-a gândit la cât de benefice sunt exerciţiile faciale. Da, despre asta este vorba, iar minunea stă în răbdarea fiecareia dintre noi. Orice femeie îşi doreşte să oprească timpul în loc şi să rămână tânără pentru totdeauna. Dacă nu putem opri îmbătrânirea, cel puțin putem întârzia apariția ei.

Eva Fraser, fondatoarea Programului de Fitness Facial, susţine că putem deveni tinere și frumoase prin sport. Ea vorbește despre exerciţiile fiyice, care ne ajută să avem un corp sănătos şi armonios.

Acelaşi lucru se întâmplă şi cu faţa noastră, care necesită la fel de multă atenţie. Cine doreşte să întinerească 15 ani poate să apeleze la metoda Evei, care  propune să facem zilnic, 10 minute pe zi, mai multe exerciţii pentru faţă.

Eva Fraser. FOTO: Tativk.com
Eva Fraser. FOTO: Tativk.com

„Nu este niciodată târziu să începi să faci exerciţii. Toţi oamenii ştiu cât de important este să faci sport, căci numai aşa reuşesc să aibă un corp perfect, însă când vine vorba de faţă se gândesc la o cremă, nimic altceva. După doar 10 minute în care o persoană face aceste exerciţii se vede diferenţa. Rezultatele pot fi uimitoare.”, marturiseşte Eva Fraser. Astfel, înainte să începeţi exerciţiile trebuie să vă relaxaţi, să inspiraţi şi să expiraţi de mai multe ori.

Pentru gât şi decolteu

  • Vă ridicaţi capul cu privirea în sus, strângeţi buzele şi scoateţi limba afară. Astfel se vor exercita muşchii gâtului.
  • Mai puteţi, de asemenea, să vă mişcaţi gâtul în stânga şi-n dreapta. Repetaţi acest exerciţiu de zece ori.
  • Un exerciţiu bun pentru gât este şi acela îân care vă mişcaţi dinţii în faţă şi în spate. Tot la fel ca şi în celelalte cazuri, repetaţi de mai multe ori.

Pentru ochi

  • Staţi cu capul drept, nemişcat, iar singurii care se deplasează sunt ochii. Aşadar, vă ridicaţi privirea în sus, în jos, stânga – dreapta, în timp ce număraţi până la zece. Repetaţi exerciţiul de trei ori.
  • Închideţi cu putere ochii şi îi deschideţi după câteva secunde. Faceţi acest procedeu de zece ori.

Pentru faţă

  • Ridicaţi sprâncenele cât de mult puteţi şi staţi în aceeaşi poziţie cinci secunde. Repetaţi procedeul de trei ori.
  • O altă metodă este să ridicaţi sprâncele cât mai sus şi să deschideţi ochii larg timp de zece secunde.
  • De asemenea, rostiţi-l pe „O” şi rămâneţi aşa tot zece secunde.
  • Mişcaţi din nas de mai multe ori, astfel vă puneţi în mişcare şi această parte a feţei.
  • Vă mişcaţi buzele în stânga şi în dreapta de mai multe ori.
FOTO: healthylifevision.com
FOTO: healthylifevision.com

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.