Poți să îți scazi tensiunea arterială masând aceste două puncte! Nu vei mai avea nevoie de medicamente!

Home / Health / Poți să îți scazi tensiunea arterială masând aceste două puncte! Nu vei mai avea nevoie de medicamente!
Poți să îți scazi tensiunea arterială masând aceste două puncte! Nu vei mai avea nevoie de medicamente!

Tensiunea arterială este o afecțiune a epocii moderne și este asociată cu stresul, lipsa de somn, obezitatea, alimente sărate, fumatul și consumul de alcool crescut. Toată lumea are momente cand are hipertensiune arterială. Sub influența stresului sau a activității fizice excesive, tensiunea arterială crește. Ce trebuie să facem pentru a aduce tensiunea înapoi la normal? Este clar că ar trebui să îți relaxezi mușchii. Dar cum?

Medicul clubului de fotbal din Moscova „Spartak”, Lu Huni dezvăluie secretul medicinei chineze: cum să reduci rapid tensiunea arterială ridicată în 5 minute, fără a folosi medicamente.

Punct nr.1hipertensiune

Acesta nu este nici măcar un punct, ci o linie. Ea trece în spatele lobului urechii și se întinde până la mijlocul claviculei. Această linie nu are nevoie să fie presată sau masată agresiv, ci foarte lent, cu o mișcare a mâinii de sus în jos, abia atingând cu vârfurile degetelor. Se repetă de 10 ori pe o parte, apoi de 10 ori pe cealaltă parte .

Punct 2

Acest punct este situat în lateralul feței, pornind de la  jumătate de centimetru de lobul urechii înspre nas. Acest punct ar trebui să fie masat cu vârfurile degetelor timp de aproximativ 1 minut pe fiecare parte a feței. Apasă tare, până la punctul în care începi să simți durere. Nu contează dacă efectuezi mișcarea în sensul acelor de ceasornic sau invers. Este important să simțiți presiune la un anumit punct.

Citește și Ce sunt vampirii energetici și unde îi găsești?

 

După acest tratament simplu, tensiunea arterială va reveni la normal

Medicina chineză consideră că cel mai important lucru este fluxul sanguin adecvat la nivelul mușchilor și țesuturilor. În cazul în care undeva în organism există o stagnare a sângelui, atunci dezvoltarea bolii începedin acel punct. Și invers – dacă vă asigura fluxul adecvat de sange, organismul va fi capabil de a vindeca rapid boala. De aceea, punctele cheie de masaj ajută la vindecare.