Poziții sexuale care îl înnebunesc. Asta trebuie să faci dacă vrei să îl ții lângă tine vara asta!

Home / Health / Poziții sexuale care îl înnebunesc. Asta trebuie să faci dacă vrei să îl ții lângă tine vara asta!
Poziții sexuale care îl înnebunesc. Asta trebuie să faci dacă vrei să îl ții lângă tine vara asta!

Vara este făcută pentru distracție, plajă și…sex! Află de la Elli.ro care sunt cele mai tari poziții sexuale pe care le poți încerca vara asta, astfel încât să îl înnebunești complet! Atenție, ai nevoie de ceva flexibilitate pentru ele, dar cu siguranță te vor duce atât pe tine, cât și pe el în al nouălea cer! Iată care sunt pozițiile sexuale care vă sudează relația!

Păianjenul

Nu este atât de simplu să pui în aplicare această poziție sexuală, dar cu puțin ajutor de la el, vei reuși să faci acest lucru. Garantăm că merită! În plus, te face să experimentezi orgasmul la cel mai înalt nivel, așa că nu trebuie să mai stai pe gânduri. În această poziție, bărbatul stă pe pat sau pe o altă suprafața plană, cu picioarele întinse. Pentru stabilitate, se sprijină în mâini. Tu te așezi deasupra, te arcuiești și te dai ușor în spate și ridici picioarele, pe care le pui pe umerii lui. Mâinile le folosești pentru a te mișca așa cum vrei deasupra lui.

Iată ce poziții sexuale trebuie să încerci și ce trebuie să mănânci ca să rămâi însărcinată cât mai repede

Glonțul Magic

Această poziție nu este atât de complicată, dar este una dintre cele mai excitante, pentru că stimulează extrem punctul G. Ce trebuie să faci? Te întinzi pe pat, pe spate și îți ții picioarele ridicate, drepte, întinse și depărtate. În această poziție, bărbatul vine deasupra ta și se înfruptă din ce ai mai bun, stimulându-te extrem până la orgasm. Atenție, aceasta este o poziție care permite penetrarea adâncă, așa că dacă ai un iubit foarte dotat, roagă-l să dozeze mișcările foarte bine.

Coșul
Dacă ar fi să alegem o poziție sexuală preferată, probabil că aceasta ar fi. Este incredibil de stimulantă atât pentru femei, cât și pentru bărbați. În această poziție, bărbatul se așează pe pat și stă rezemat de o pernă sau de perete, stând cumva în fund. Femeia se așează deasupra lui, cu picioarele de o parte și de alta. Cel mai interesant și excitant lucru aici este că bărbatul are acces ușor la sâni și la fundul partenerei, așa că poate stimula în mai multe locuri, până la atingerea orgasmului.

Oricare din aceste poziții este perfectă pentru vară, atât în camera de hotel, cât și pe plajă, dacă vă plac partidele incendiare de sex și sunteți și puțin exhibiționiști. Cu siguranță veți avea ce să povestiți după acest concediu!