Prepară acasă propriul ceai antifumat! Rețeta pe care au folosit-o 50% din cei care s-au lăsat de fumat!

Home / Health / Prepară acasă propriul ceai antifumat! Rețeta pe care au folosit-o 50% din cei care s-au lăsat de fumat!
Prepară acasă propriul ceai antifumat! Rețeta pe care au folosit-o 50% din cei care s-au lăsat de fumat!

Știi că tutunul dăunează grav sănătății. Ai încercat să te lași de fumat prin orice mijloace până acum: prin plasturi, citind cărți motivaționale, sunând la liniile de asistență antifumat, însă nimic nu a funcționat. Dacă ți-am spune că există un ceai care te ajută să faci asta mult mai simplu și mult mai ușor? Un ceai pe care l-au folosit aproape 50% din cei care s-au lăsat de fumat? Ei bine, aceste ceai există și funcționează cât se poate de bine! Iată care este rețeta!

Citește și: Pune asta pe buricul tău și vei scăpa de toate durerile! Incredibil, dar funcționează!

Știm că nu este ușor să te lași de fumat, tocmai de aceea venim în ajutorul tău cu această rețetă simplă, care taie pofta de tutun. Uite de ce ai nevoie pentru a face ceaiul minune, care te face să nu mai fumezi!

Ingrediente:

  • Frunze uscate și mărunțite de pătlagină
  • Apă

Mod de preparare:

Într-un pahar, adaugă o lingură de frunze uscate și mărunțite de pătlagină. Adaugă jumătate de litru de apă fiartă. Apoi, acoperă recipientul și lasă-l așa timp de două ore. Bea conținutul paharului pe perioada întregii zile. Prepară zilnic acest ceai, timp de 3 luni. Este mult mai eficient dacă atunci când consumi acest ceai mesteci frunzele. O să vezi cum pofta de a fuma dispare treptat prin această metodă naturală și eficientă.

Potrivit studiilor din domeniu, se pare că pătlagina constuiește o aversiune față de fumat, odată consumată. Este și un expectorant foarte eficient, ajutând la emininarea mucus-ului din plămâni. Pătlagina este deseori folosită pentru a trata condițiile sau afecțiunile respiratorii. Este un anti-inflamator excelent.

În loc de pătlagină, foarte eficient ca și remediu antifumat este și rădăcina de obligeană. Aceasta va fi consumată în stare naturală, uscată. Pur și simplu o ”ronțăiți”, odată aflată în gură. Are un gust amar, foarte amar, dar și-a dovedit eficiența în ceea ce privește fumatul.