Problema tuturor copiilor! Metoda ieftină prin care poți scăpa de păduchi

Home / Lifestyle / Problema tuturor copiilor! Metoda ieftină prin care poți scăpa de păduchi
Problema tuturor copiilor! Metoda ieftină prin care poți scăpa de păduchi

Ftirapterele sau păduchii animali pot semnifica o problemă pentru toți oamenii. Toți părinții sunt speriați când vine vorba de păduchi, pentru că nu pot scăpa foarte rapid de ei. O persoană care are păduchi poate să contamineze toți oamenii cu care intră în contact.  Motivul pentru care păduchii nu pot fi eliminați foarte rapid este că nu orice substanță îi omoară. Păduchii sunt insecte mici care se hrănesc cu sângele uman și sunt contagioși.

În cele mai multe cazuri, cei care contactează păduchii sunt copiii. Cei mici iau păduchi de la școală, iar adulții îi pot contacta de la copii.Păduchii nu sunt periculoși, însă provoacă mâncărimi, un disconfort continuu și stres. Scalpul se poate inflama de la mâncărimi, iar dacă nu sunt eliminați la timp, păduchii se înmulțesc.

Cum scapi de păduchi

Poți găsi diferite tratamente cosmetice pentru înlăturarea păduchilor, însă acest lucru nu se întâmplă după prima folosire, iar în cele mai multe cazuri păduchii nu dispar. Dacă ai încercat orice soluție pentru eliminarea păduchilor și nimic nu te-a mulțumit, iată că există un remediu natural pe care îl poți prepara acasă pentru a face ca păduchii să dispară. Această medotdă este eficientă împotriva păduchilor.

Ingrediente

  • Oțet alb
  • Apă de gură Listerine (dacă doriți să puteți utiliza un alt brand)

Preparare

Speli capul copilului, după care ștergi părul cu un prosop pe care îl arunci imediat după utilizare la spălat. Părul trebuie să rămână ud. Pui o pungă sau o mască din plastic pe cap și stai așa 60 de minute. Apoi, aplici cele două ingrediente, după ce le-ai omogenizat într-un vas și lași să acționeze timp de 60 de minute. Acoperi capul cu o mască din plastic. La final speli din nou scalpul copilului cu un șampon eficient. Repetă metoda de trei ori pe săptămână. Oțetul va omorî ouăle de păduchi de pe păr. Efectul apei de gură va fi garantat, de asemenea, deoarece păduchii nu suportă mirosul de mentă și mor din cauza lui, dacă insiști cu acest tratament. Poți pune apă de gură într-o sticlă cu pulverizator și să dai pe păr și în timpul zilei.

Acest tratament naturist este mult mai sănătos și dă randament mai repede decât un tratament cosmetic cu chimicale.