Probleme cu mirosul neplăcut al transpirației? Uite ce remedii trebuie să încerci pentru a scăpa de el

Home / Health / Probleme cu mirosul neplăcut al transpirației? Uite ce remedii trebuie să încerci pentru a scăpa de el
Probleme cu mirosul neplăcut al transpirației? Uite ce remedii trebuie să încerci pentru a scăpa de el

Alimentația, stresul și oboseala joacă un rol important în ceea ce privește mirosul transpirației noastre. De cele mai multe ori, trebuie să recunoaștem, nu suntem atât de mulțumiți de rezultat sau de efecte, pentru că mirosul decine foarte înțepător și foarte greu de ținut în frâu. Orice am încerca și oricât de des ne-am spăla, pare că mirosul neplăcut nu vrea să ne părăsească. Dar uite ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această problemă! Apelează la remediile naturiste!

Nu te mai epila

În general, epilatul crează probleme, pentru că părul este prezent acolo cu un motiv. Pielea devine foarte iritată atunci când folosești loțiuni sau creme de epilat. Atunci când te epilezi, nu faci decât să inviți bacteriile să se instaleze în zona respectivă și să le permiți să se dezvolte, lucru care duce la iritarea pielii. În general, umezeala care duce la mirosul neplăcut este absorbită tocmai de acel păr pe care noi vrem să îi eliminăm cu orice preț.

Oțet de mere

Pentru a elimina mirosul neplăcut, poți apela la un remediu naturist. Amestecă puțin suc de lămâie cu apă și oțet de mere într-o sticlă cu pulverizator. Înainte de a te îmbrăca, sprayează zona subrațului. Poți purta și o oicuță sticlă la tine, dacă mai este nevoie să reîmprospătezi pe parcursul zilei. Pielea ta va fi ținută departe de bacteriile care produc mirosul neplăcut.

Săpun natural

Poți elimina mirosurile neplăcute spălându-te cu săpun natural. Te pot ajuta foarte mult cele din lapte de capră, asta dacă nu vrei să îți faci propriul tău săpun, cu ingredientele pe care le preferi.

Talc

Poți opri mirosul de transpirație cu pudăr de talc, pe care să o aplici după ce te speli. Bacteriile nu au nicio șansă să se dezvolte dacă faci asta.

Ulei de tea tree

Acest ulei delicat poate opri numeroase probleme ale pielii, printre care și mirosul neplăcut. Uleiul de tea tree a fost folosit  ca agent antibacterian și antifungic de sute de ani. Amestecă-l cu puțină apă de trandafiri și sprayează-te ori de câte ori ai nevoie.

Peroxid de hidrogen 

O metodă excelentă de a elimina mirosul neplăcut este peroxidul de hidrogen. Amestecă apă de trandafiri cu acesta și elimină mirosurile de la subraț aproape instantaneu.

Lămâie

Lămâia te ajută să elimini orice fel de miros, nu numai cel de la subraț, ci și pe cele neplăcute din casă. Ea balansează PH-ul pielii. Pune o felie de lămâie la subraț și las-o acolo timp de 15 minute. Efectul ei va dura toată ziua.