Procedura APTOS (antiptosis), prezentată de doctorul Constantin Stan la SClinic! Reduce considerabil ridurile

Home / Lifestyle / Procedura APTOS (antiptosis), prezentată de doctorul Constantin Stan la SClinic! Reduce considerabil ridurile
Procedura APTOS (antiptosis), prezentată de doctorul Constantin Stan la SClinic! Reduce considerabil ridurile

Pentru cei interesați de aspectul fizic ( iar în această categorie intră probabil toată lumea), trebuie să știți că România este de departe țara care să fie în urmă în ceea ce privește procedurile care ajută pielea să se regenereze sau să o păstreze tânără. Așadar, în premieră pentru țara noastră, vineri, la SClinic a avut loc lansarea metodei inovative de lifting facial cu fire APTOS, pe baza de caprolactona și acid polilactic. Peste hotare, acest tratament este foarte cerut în special de celebrități, dar și de femei sau bărbați obișnuiți. Trebuie să spunem și că inventatorul firelor de suspensie APTOS este numărul 1 la nivel mondial la vânzări.

 

Medicul estetician Ina Sosoaca, impreuna cu prezentatoarea TV Andreea Berecleanu
Medicul estetician Ina Sosoaca, împreună cu prezentatoarea TV Andreea Berecleanu

Probabil vă întrebați ce semnifică această procedură?!!! Medicul dermatolog Ina Sosoaca, pe care îl găsiți la S Clinic si Bella Medical Spa, a venit cu explicații în acest sens. ” APTOS (antiptosis) este un tratament de lifting a țesutului cu fire biodegradabile și a fost creat de Prof. Marlen Sulamanidze, în urmă cu 25 de ani, și care se folosește cu succes în Europa Occidentală și Răsăriteană, America și Asia.”, a menționat doctorul pe rețeaua de socializare.

Procedura a fost prezentată de însuși inventatorul APTOS (antiptosis), chirurgul plastician Dr. Constantin Sulamanidze (Georgia), și de Dr. Constantin Stan în SClinic din București. ” Procedura este minim invazivă, are perioadă de refacere scurtă, un efect îndelungat de 1,5-2 ani și întârzie, ca timp, necesitatea de intervenții chirurgicale pentru lifting facial. Personal, ca medic, am început să aplic acest tip de tratament de câțiva ani și de curând chiar ca pacient. ”, a conchis Ina Sosoaca pe Facebook.

Pentru cei care vă întrebați dacă acest tratament poate fi o soluție și pentru restul corpului, trebuie să știți că firele Aptos există și în varianta corporală: gât, sâni, brațe, fese, în funcție de nevoia fiecarui pacient în parte. Aceste fire sunt aduse în premieră în România, iar la eveniment au participat, pe lângă vedete interesate de procedură, și medici. Au fost demonstrații live pe paciente, la nivelul feței.

Printre celebrități se numără prezentatoarea Observatorului de la ora 19:00, Andreea Berecleanu, dar și colegele sale din Antenă:  1 Anca Lungu și Geanina Varga.

La eveniment au luat parte și vedetele Antenei 1
La eveniment au luat parte și vedetele Antenei 1
Procedura APTOS (ANTIPTOSIS), prezentată la SClinic
Procedura APTOS (ANTIPTOSIS), prezentată la SClinic
În cadrul evenimentului de la SCinic au luat mai multe persoane interesate de procedura revoluționară
În cadrul evenimentului de la SCinic au luat mai multe persoane interesate de procedura revoluționară