Produsele cosmetice care îți salvează fața și te scapă de probleme

Home / Beauty Tips / Produsele cosmetice care îți salvează fața și te scapă de probleme
Produsele cosmetice care îți salvează fața și te scapă de probleme

Dacă ai un ten cu probleme, dacă ai acnee sau pur și simplu primele semne ale îmbătrânirii încep să se vadă pe fața ta, atunci este momentul să iei măsuri și să apelezi la o rutină zilnică de îngrijire a tenului, care îți va ajuta fața să îți revină și să capete din nou elasticitate. Uite ce trebuie să faci pentru un ten fără cusur.

Citește și: Scapă de ”laba gâștei” cât ai clipi din ochi! Remediile naturiste care funcționează mai bine decât colagenul!

Folosește un toner

Toner-ul este foarte important în rutina ta zilnică de îngrijire a tenului. Este cel care echilibrează nivelul PH-ului și exfoliază fața delicat, pregătind-o pentru o acțiune foarte importantă, cea de hidratare. Mare grijă la toner-ul pe care îl folosești, dacă ai tenul gras sau cu probleme, nu folosi loțiuni tonice cu alcool, care pot agrava situația. Folosește loțiuni tonice din extracte natural, aloe vera, goji , argilă sau orice alt tip de ingrediente care te pot ajuta să rezolvi problemele pe care le ai cu tenul.

Adaugă ser cu glicerină sau acid hialuronic

Crezi sau nu, acidul hialuronic se găsește în mod natural în piele, așa că orice produs care îl conține nu face decât să refacă pielea și să îi redea elasticitatea. Serul cu glicerină este recomanta mai ales pe timp de iarnă, când pielea noastră are serios de suferit. Glicerina este foarte hidratantă, așa că este perfectă pentr cei ai nevoie. De fapt, glicerina este cea care atrage apa către ten, hidratează și potețează absorbția de apă la nivelul epidermei. Acidul hialuronic este și el important pentru că îți ajută pielea să fie mai hidratată. Acidul hialuronic poate reține până la 1000 de ori mai multă apă pentru hidratarea tenului. â

Hidratarea pe timp de noapte este un must

Dacă nu îți hidratezi tenul pe timp de noapte, foarte rău faci, pentru că asta ar trebui să fie o rutină zilnică. Hidratarea pe timp de noapte este la fel de importantă ca și hidratarea pe timp de zi. Decât să cauți un produs care să îți protejeze pielea, mai degrabă cauți unul care să o repare în timp ce dormi. Acesta este sfatul specialiștilor. Cheia în orice rutină de îngrijire este să te ții de acea rutină pentru mai mult de o săptămână, astfel încât efectele să fie vizibile.