Pune aceste două ingrediente în cafeaua de dimineață și vei avea un abdomen plat într-o săptămână!

Home / Diet and Fitness / Pune aceste două ingrediente în cafeaua de dimineață și vei avea un abdomen plat într-o săptămână!
Pune aceste două ingrediente în cafeaua de dimineață și vei avea un abdomen plat într-o săptămână!

O mulțime de oameni beau cafea de dimineață. Cu toate acestea, potrivit unui studiu recent american, cafeaua este mult mai mult decât un energizat. Așa că, dacă vă luptați cu kilogramele în plus sau grăsimea din jurul abdomenului, atunci puteți transforma foarte ușor dimineața într-un ritual de trezire, care duce și la arderea caloriilor. Atenție, aceasta este o rețetă pe care nu o știu foarte mulți oameni!  


Un studiu realizat recent a scos la iveală faptul că poți slăbi până la 5 kilograme într-o lună dacă adăugi aceste  2 ingrediente în cafea regulat. Sună foarte simplu, nu?

Poate deja știi că adăugarea de lapte la cafea te poate ajuta să slăbești un kilogram pe într-o luna, cu toate că aceasta este o combinație pe care ar trebui să o eviți dimineața.

Cu toate acestea, rețeta de mai jos este mult mai puternică, prin urmare, mai eficientă atunci când vine vorba de a piede kilogramele în plus. Și nu numai că este eficient, dar este și foarte delicios, pentru că va reduce gustul amar al cafelei prin ingredientele pe care le veți adăuga.

Aceste două ingrediente vor accelera metabolismul și vor seta coprul pentru modul  de ardere a grăsimilor.

Rețetă creamer cafea slăbit

  • 1 linguriță de cacao (opțional)
  • ¾ ceașcă de ulei de cocos
  • ½ ceașcă de miere (opțional)
  • 1linguriță  scorțișoară pudră

Mod de preparare:

Puneți toate ingredientele într-un castron mic și amestecați până cândtotul devine o pastă omogenă. Se depozitează într-un borcan mic, apoi se păstrează la frigider. Adăugați una sau două lingurițe din acest amestec în cafeaua de dimineață, în timp ce este încă fierbinte. Se amestecă timp de câteva secunde sau până când uleiul de cocos se topește.

Bucurați-vă de noua băutură care va arde grăsimile instant!

Comments are closed.