Pune-ți buzele în valoare cu aceste trucuri simple! Trebuie să le încerci!

Home / Beauty Tips / Pune-ți buzele în valoare cu aceste trucuri simple! Trebuie să le încerci!
Pune-ți buzele în valoare cu aceste trucuri simple! Trebuie să le încerci!

Dacă vrei să îți pui în evidență buzele, atunci cu siguranță trebuie să încerci aceste trucuri simple de frumusețe. Uite ce sfaturi dau specialiștii în make up atunci când transformi buzele în piesa de rezistență a ținutei tale. Sunt câteva reguli simple, de care dacă ții cont, acestea te pot transforma în regina balului!

Make-up artistul celebrităților, Sonia Kashuk are răspunsul perfect pentru tine, atunci când vrei să pui puțină culoare pe buze și când vrei să le pui în evidență. Mai mult, aceste trucuri te vor face să arăți și mai tânără: „Dacă pui un ruj cu nuanțe galbene sau portocalii, accentuați galbenul de fiecare dată”. Nuanțele mai pale, care nu creează niciun fel de contrast asupra dinților nu vor face nimănui prea mari favoruri, mai spune ea.  Pentru un makeover desăvârșit și un zâmbet luminos, Kashuk sugerează faptul că ar trebui să schimbi nuanța de ruj, mai degrabă cu ceva cu tentă de albastru sau violet.

ruj potrivit 1

Ce să faci atunci când rujul tău preferat se topește! Sfaturi care îți salvează cosmeticele!

Sunteți gata pentru a încerca o nouă nuanță de ruj și pentru a vă pune buzele în valoare la capacitate maximă? Ține minte aceste sfaturi utile, ori de câte ori vrei să faci asta:

  • Dacă purtați de obicei pe buze corai sau portocaliu, încercați o nuanță de roz.. Aceasta va da strălucire și prospețime, fără acele tonuri de galben.
  • Dacă purtați de obicei ruj roșu, încercați o prună sau un roșu mai bogat cu o tentă mov. Acesta va crea același tip de contrast față de caracteristicile feței, dar nu vă va face foarte palide.
  • Dacă purtați de obicei ”frosty pink”, încercați o nuanță de trandafiriu sau mov, cu un pic de tonuri de albastru. Aceste culori sunt subevaluate, dar, de asemenea, adăuga luminozitate feței, iar asta va stimula zâmbetul tău.