Masca de față cu argilă albă și căpșuni! Semnele de oboseală vor dispărea, dar și ridurile de expresie

Home / Beauty Tips / Masca de față cu argilă albă și căpșuni! Semnele de oboseală vor dispărea, dar și ridurile de expresie
Masca de față cu argilă albă și căpșuni! Semnele de oboseală vor dispărea, dar și ridurile de expresie

Vrei un ten strălucitor și curat? Ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara masca perfectă pentru față sunt foarte ușor de găsit, iar masca este ușor de preparat. Masca de față conține căpșuni și argilă, iar ingredientul surpriză este … drojdia de bere.

mască din căpșuni

În general, când vine vorba de măști de față, totul este permis. Poți combina orice fel de ingrediente, atâta vreme cât obții compoziții omogene. Produsele naturale sunt cele care pot da cel mai repede un rezultat, iar o mască absolut senzațională, care tonifică și dă strălucire tenului, este cea din urmoarele ingrediente.

Strawberry-Sorbet-Facial_385Ingrediente:

  • 2-3 căpșuni coapte și zemoase
  • drojdie de bere
  • argilă albă
  • apă de trandafiri (opțional)

 

Citește și: Apa de față cu flori de măceș și busuioc tonifică instant tenul gras!

După ce veți folosi masca din căpșuni și argilă veți avea un ten strălucitor
După ce veți folosi masca din căpșuni și argilă veți avea un ten strălucitor

Mod de preparare:

Se ia un bol de sticlă și se pun căpșunile în el, după ce au fost spălate cu simț de răspundere, în prealabil. Cu o furculiță, se sfarămă căpsunile și se amestecă, astfel încât să se obțină o pastă omogenă. Dacă rămân bucăți mai mari, încercați să le micșorați folosind tot furculița sau un cuțit. Adăugați jumătate de cubuleț de drojdie umedă și amestecați. Pentru a închega compoziția, adăugați argilă albă, care îngroașă pasta și o omogenizează. Aplicați pe față și lăsați aproximativ jumătate de oră. Spălați cu apă călduță și aplicați un tonic de față. Sau, chiar mai bine, puneți câteva picături de ulei de migdale dulci în palme și masați fața până la absorbția totală a uleiului în piele.

Masca din căpșuni vă va revigora tenul
Masca din căpșuni vă va revigora tenul

Citește și: Păcate capitale pe care le faci asupra pielii! Iată ce să faci pentru un ten perfect!

Sfaturi:
  • dacă vă rămâne compoziție, puneți-o la frigider. Drojdia tinde să fermenteze la căldură, ar fi bine să evitați acest lucru.
  • Masca se va usca puțin mai greu, așa că aveți puțină răbdare până când formează o pojghiță pe față.
  • Acizii din fructe, mai ales din căpșuni, fac minuni pentru ten, care devine strălucitor aproape imediat, așa că ori de câte ori puteți, folosiți-vă de ele pentru a vă face măști, dacă vreți un ten perfect
  • Argila albă dă și ea strălucire tenului, ceea ce o face un ingredient perfect pentru măștile de față. Puteți încerca și varianta de argilă verde în aceeași mască, ce va activa circulația la nivelul feței și va smulge toate impuritățile

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.