Relația la distanță, un mit? Ce trebuie să faci pentru a menține dragostea vie

Home / Health / Relația la distanță, un mit? Ce trebuie să faci pentru a menține dragostea vie
Relația la distanță, un mit? Ce trebuie să faci pentru a menține dragostea vie

De cele mai multe ori, când vine vorba despre o relație la distanță, oamenii sunt sceptici, renunță și consideră că nu este posibil ca doi oameni să se iubească la fel de mult și dacă nu sunt împreună. Ei bine, contrazicem acest lucruri și vă explicăm și de ce putem avea o relație la distanță.

E greu să ții legătura cu partenerul – Nu este ideal să fii la distanță, însă cum tehnologia a avansat și ne putea vedea zilnic, dorul nu va interveni atât de repede și oamenii se pot ține la curent cu tot ceea ce fac.

Nu o să vă cunoașteți niciodată – Total eronat. Dacă este vorba de cunoaștere, nici într-o viață n-ai cum să cunoști cu adevărat un om. Așadar, de părere suntem că relațiile la distanță te pot face să fii mai atentă la partener și chiar să-l cunoști mai bine, pentru că vei fi atentă la detalii, la ce spune, vei avea mai mult timp să te gândești la el.

Ți se schimbă viața complet –  Acest lucru este cât se poate de fals. ce poate se schimba când ai o relație la distanță? Totul va decurge ca și până în acel punct, nimic nu îți va afecta relația și nici tabieturile.

Din cauza distanței îl vei uita – În condițiile în care vorbește zilnic cu o persoană și o vezi foarte des este clar că nici nu ai cum să o uiți. Și, oricum, știi ca la un moment dat tot o să vă vedeți.

Nu îi cunoști familia și prietenii – cu siguranță într-o zi îi vei cunoaște și rudele, însă până atunci vă puteți bucura de voi doi. Plus de asta, nu vă mai certați din cauza altor persoane.