0

Remediul home-made pentru creșterea rapidă a podoabei capilare: îngroașă firul de păr și îl regenerează până la vârfuri

În mod normal, părul crește doi centimetri pe lună, însă din cauza mai multor factori, podoaba capilară se rărește, iar firele de păr se despică șis  subțiază. Vă prezentăm un remediu home-made la îndemâna oricui, care tratează problemele cu părul. Dacă părul tău este desihratat și se rupe înainte de creștere, după ce vei folosi acest tratament naturist nu vei mai avea probleme în acest sens.

AI SÂNII LĂSAȚI? IATĂ CUM ÎȚI POȚI RIDICA SÂNII ÎN MAI PUȚIN DE-O SĂPTĂMÂNĂ

Pentru ca tratamentul naturist să aibă efect trebuie să îl urmați timp de trei săptămâni cu aplicări de 2-3 ori pe săptămână. După această perioadă veți vedea schimbări ale podoabei capilare. Părul va fi mai strălucitor, mai puternic, firul se va îngroșa și nu se va mai rupe imediat. Cu timpul, acest tratament naturist va stimula rădăcina părului, care va crește sănătoasă și într-un timp mai scurt.

Cauzele căderii părului

Știm cu totoții că din cauza poluării, fumatului, consumului excesiv de alcool, lipsa somnului, mâncarea procesată, lipsa vitaminelor și mineralelor din corp, problemele hormonale sau a stresului ne pică părul în exces. Sunt cazuri în care unei persoane afectate îi poate pica o foarte mare parte din părul di cap, iar cel mai grav este la femei, care sunt nevoite să se tundă scurt sau să apeleze la peruci. Pentru a avea un păr sănătos ar fi ideal să renunțați la factorii menționați mai sus, dar și să încercați să v protejați părul prin tratarea lui în mod natural, fără chimicale sau vopsele.

Remediu pentru creșterea părului

Ingrediente
  • 1 ou
  • 1 linguriță de miere
  • 1/2 pahar cu bere
  • 1/2 banană pisată
Preparare

Pune ingredientele într-un bol, după care le dai prin blender și pui compoziția pe tot părul, inclusiv la rădăcină. Trebuie să lași să acționeze până la două ore, după care te speli pe cap cu un șampon hidratant fără chimicale și clătești cu balsam.

SPUNE ADIO CEARCĂNELOR NEGRE ȘI INESTETICE DE SUB OCHI. DUPĂ CE VEI ÎNCERCA ACEASTĂ METODĂ VEI ARĂTA CU TOTUL ALTFEL

S-ar putea să-ți placă și...