Remediul natural care te ajută să elimini ridurile de pe piept și din jurul gâtului

Home / Beauty Tips / Remediul natural care te ajută să elimini ridurile de pe piept și din jurul gâtului
Remediul natural care te ajută să elimini ridurile de pe piept și din jurul gâtului

Ridurile de pe gât sau de pe piept sunt foarte deranjante, mai ales atunci când purtăm o rochie decoltată sau suntem la plajă. Cu timpul, pielea își pierde din fermitate și elasticitate, iar corpul nostru nu mai este la fel de ferm. Cu toate astea, exșistă remedii naturiste care vă pot ajuta să încetiniți procesul de îmbătrânire și chiar să scăpați de ridurile nedorite.

Este foarte clar că nu veți putea scăpa definitiv de ridurile de pe gât sau piept, însă acestea se pot reduce vizibil. Tot ce trebuie să faceți este să urmați următorii pași pentru a crea un produs natural eficient în combaterea îmbătrânirii. În primul rând, trebuie să știți că uleiurile, cermele sau tonicul sunt foarte bune în lupta împotriva ridurilor, însă, de asemenea, trebuie să știți că un rol important îl joacă și alimentația, iar dacă mâncați sănătos aveți parte și de o piele elastică și sănătoasă mai mult timp. Pe lângă faptul că timpul trece, iar ridurile apar, mai trebuie să țineți cont și de factorii externi care îmbătrânesc pielea, cum ar fi soarele. Așadar, protejați-vă pielea de soare, beți multă apă, beți sucuri naturale și consumați multe legume.

Trucurile noastre car vă pot prelungi tinerețea sunt formate din două măști din ingrediente naturale:

Mască din drojdie de bere

FOTO: beextrahealthynow.net
FOTO: beextrahealthynow.net

Drojdia de bere este un produs miraculos pentru piele, deoarece crește producția de colagen de pe gât, reduce ridurile și hidratează pielea. Pentru a realiza o mască pentru aceste imperfecțiuni aveți nevoie un iaurt natural, o tabletă de drojdie de bere și o tabletă de germeni de grâu pe care să le mixați într-un blender, după care aplicați compoziția pe gâtul și pieptul curat și lăsați să acționeze 15 minute. Repetați procedura de 3 ori pe săptămână, iar rezultatele vor fi vizibile după un timp.

Mască din banane și apă de trandafiri

Banana este ideală pentru regenerarea pielii, deoarece are efect anti-aging, stimulează colagenul din piele și elastina. Pentru a obține o mască eficientă trebuie să decojiți o banană, după care să puneți câteva linfuri de apă de trandafiri și câteva lingurițe de uleiuri esențiale. Mixați întreaga compoziție, iar apoi o aplicați pe gâtul și pieptul curat. Lăsați să acționeze 20 de minute și repetați de 3 ori pe săptămână. Efectele vă vor uimi 🙂

FOTO: pexels.com

Comments are closed.