Remediul natural pentru cancerul la sân și cel digestiv. Toate gospodinele îl folosesc în bucătărie

Home / Beauty Tips / Remediul natural pentru cancerul la sân și cel digestiv. Toate gospodinele îl folosesc în bucătărie
Remediul natural pentru cancerul la sân și cel digestiv. Toate gospodinele îl folosesc în bucătărie

Uleiul de masline a fost folosit de-a lungul timpului pentru multe scopuri precum în arta culinară, medicina, farmacii si mai este folosit și pentru igiena personala. Datorită numeroaselor beneficii pentru sănătate, uleiul de masline se mai numește și „miracolul mediteranean”. Inafară de proprietățile miraculoase împotriva cancerului, uleiul de măsline mai este testat și pentru diabet, atacuri de cord și tensiune.

Uleiul de măsline este la îndemâna oricui, căci nu este nici foarte scump și se găsește în toate magazinele. Sunt două tipuri de ulei de măsline, virgin și extra-virgin (EVOO sau extra-virgin olive oil), care este și cel mai bun, căci conține o cantitate impresionantă de minerale și vitamine, printre care și antioxidanți fenoli, precum terpenoide și squalen. această licoare magică și-a arătat potențialul în tratarea a două tipuri de cancer, cel mamar si cel digestiv. EVOO conține acid oleic, un acid care ar ajuta la distrugerea și prevenirea celulelor canceroase. De asemenea, luptă și împotriva demenței, iar o echipă de experți de la Universitatea Monroe din Louisiana susține că a dat randament în multe cazuri de Alzheimer.

EVOO este bogat în antioxidanti care îmbunătățesc starea generală a sănătății. Așadar, pentru că este atât de sănătos, v-ați întrebat vreodată ce beneficii aduce corpului uman dacă o persoană în fiecare dimineață doar o linguriță de ulei extravirgin?

Uleiul de măsline face minuni. FOTO: myilifestyle.com
Uleiul de măsline face minuni. FOTO: myilifestyle.com

URMATOARELE DOZE SUNT TESTATE STIENTIFIC PENTRU:

Constipație: 30ml de ulei de măsline

Tensiune mărită – 30-40 de ml de ulei extra-virgin adăugat la dieta zilnică

Colesterol ridicat – 23 de ml, aproximativ doua lingurite

Boli de inimă și atacuri de cord –  50 ml pe zi, ca parte din dieta mediteraneană, ajungâdu-se la o consumație de aproximativ 1litru de ulei de măsline pe săptămână.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.