Ce tip de femeie ești în funcție de sunetele pe care le scoți în pat?

Home / Lifestyle / Ce tip de femeie ești în funcție de sunetele pe care le scoți în pat?
Ce tip de femeie ești în funcție de sunetele pe care le scoți în pat?

Pentru cele mai multe dintre femei, sunetele pe care le scot atunci când ajung la orgasm reprezintă încă un subiect tabu. Însă ceea ce nu știți este că în funcție de acestea, partenerii voștri își pot da seama ce tip de femeie sunteți: dacă sunteți dezinhibată, dacă sunteți inhibată, ce anume vă excită și ce nu. Ei își pot da seama de asta numai prin câteva sunete pe care le scoateți în timpul orgasmului!

Chiar dacă nu o arată, bărbații își pot da seama de ceea ce îți place și ceea ce nu îți place în funcție de sunetele pe care le scoți în pat. Fie că sunt spuse mai tare, fie că sunt spuse încet, că sunt porno sau nu, ei pot decoda foarte simplu cât de mult îți place să faci sex cu ei numai auzind câteva cuvinte. Nu pentru că ar fi mediumi, ci pentru că reacționează foarte bine și știu să decodeze aceste trăsături animalice.

Citește și: Testul care nu minte niciodată! Cum poți să-ți dai seama ce bărbat ai lângă tine: psihopat, iubitor sau familist

sunete pat femei

Uită-te ce replică folosești, pentru a vedea care este interpretarea ei, în mintea bărbatului:

Replica Uh! Oh! Uh! Mm!

Chiar dacă ție nu îți pare mare lucru, unui bărbat asta îi spune tot. Cum ar fi, de exemplu, faptul că îți place ceea ce se întâmplă în pat, dar că nu te poți exprima la adevărata ta capacitate, din teamă sau din jenă. Ce-i drept, tu scoți aceste sunete doar pentru a-i face lui pe plac, pentru că ție îți place mai mult liniștea. Și mai drept este faptul că ești o femeie cât se poate de timidă, căreia îi este porbabil încă teamă de senzualitatea care zace în ea.

Replica: Aaa! Ahhh! Aaaaaa!

Este o replică ușor exagerată, iar bărbații își dau seama de asta. Cu toate că le place să te audă țipând, asta nu înseamnă că ăsta trebuie să fie sunetul pe care ar vrea să îl audă de la tine. Dintr-un motiv foarte simplu, pentru că este asociat cu durerea. Așa că dacă scoți acest sunet, el nu va ști dacă îți place sau dacă te doare, așa că este posibil să se oprească în cel mai nepotrivit moment din ceea ce face. Încearcă să nu exagerezi, pentru că nu este cazul, mai ales dacă nu îți stă în fire să țipi.

Citește și: Totul despre relații

Replica: La dreapta, la stânga, mai sus, mai jos, acolo!

Este clar că dacă exagerezi cu această replică, nu dai de înțeles decât că ești o femeie căreia îi place să dețină controlul, în orice aspect al vieții sale, cu atât mai mult în pat. Faptul că îl direcționezi puțin pe partenerul tău nu este o problemă, dar când îți faci un scop din a-i da indicații în pat, atunci asta trădează o mică obsesie pentru control. Tu știi mai bine ce îți place și cum, dar nu exagera cu ”direcțiunile”, pentru că nu mai ești la serviciu.

Replica: ”Yes, baby! Yes! Yes!”

Recunoaște, nu este o replică ce îți aparține, ci una pe care ai auzit-o în filme. Cert este că nu impresionezi un bărbat printr-o replică împrumutată, care ai văzut că funcționează din filme, te poate acuza subconștient de falsitate sau superficialitate, depinde cât de tare și cât de des o pronunți. Este destul de alunecoasă replica, așa că mai bine o ții undeva în sertarul de amintiri.

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.