Rețetă de limonadă, marca Beyonce! Uite cum o prepari!

Home / Lifestyle / Rețetă de limonadă, marca Beyonce! Uite cum o prepari!
Rețetă de limonadă, marca Beyonce! Uite cum o prepari!

Odată cu lansarea celui mai nou album al ei, Beyonce a găsit cea mai ingenioasă strategie pentru a-și vinde produsul. A apărut îmbrăcată în cele mai sexy ținute, postând imaginile pe rețetele de socializare. Fotografiile au devenit virale aproape imediat, comentariile fiind : ”Uite cum servește Beyonce limonada”. O mare parte dintre utilizatorii de online nu au realizat legătura dintre noul album și pozele ei în ținute provocatoare. Cu toate acestea, se pare că Beyonce chiar are o rețetă proprie de limonadă, pe care o pregătește în fiecare dimineată. Uite care sunt ingredientele. 

Atunci când viața îi dă lămâi, Beyonce face limonadă. Se pare că aceasta este replica ce ar putea descrie cel mai bine ”pățaniile” vedetei din ultima perioadă. Contrar părerii general împărtășite însă, ea chiar știe să facă limonadă și nu se ferește să spună asta oricui o întreabă. Evident, este și o metodă genială de a-și vinde noul album. Nu ne-ar mira să facă și un happening, în care să apară într-o zonă aglomerată din Hollywood, cu un stand de limonadă, pe care să o vândă. Dar asta este altă discuție.

Se pare că rețeta de limonadă pe care Beyonce știe să o facă este preluată de la bunica ei, fiind o rețetă de familie. Limonada este făcută din apă, zahăr brun, sucul de la opt lămâi și pulpa de la jumătate de lămâie. Apa se adaugă treptat și se amestecă cu sucul, iar pentru filtrare se folosește un șervețel.

”Bunica era un fel de alchimist. A scos numai aur din toate provocările pe care le-a avut în viață. A găsit frumusețe în cele mai urâte locuri și situații. Vindecarea a găsit-o în locuri în care nu exista. În plus, a descoperit antidotul în bucătăria noastră mică, dezlegând blestemele cu mâinile ei goale. Rețeta a fost dată mamei, iar mama a pasat-o la noi, așa că  putem spune că e rețetă de familie”, spune Beyonce.

Rețeta Beyonce pentru limonadă

  • o ceașcă de zahăr
  • pulpa de la jumătate de lămâie
  • sucul de la 8 lămâi

Mod de preparare

Se amestecă toate ingredientele într-un recipient de limonadă. Se transferă într-un alt recipient. Se repetă mișcarea până când toate ingredientele se omogenizează. Apoi, se folosește un șervețel pentru a filtra totul și se adaugă gheață, multă gheață.