Cel mai ieftin tonic de față care îți face un ten perfect!

Home / Beauty Tips / Cel mai ieftin tonic de față care îți face un ten perfect!
Cel mai ieftin tonic de față care îți face un ten perfect!

Există un tonic de față pe care atunci când îl folosești te scapă de toate problemele pe care le ai cu tenul. Acesta este alcătuit dintr-un singur ingredient principal, atât de puternic încât îndepărtează orice impuritate, coșuri sau puncte negre. Rețeta este atât de simplă, încât te va uimi, așa că trebuie să o încerci! Cât costă acest tonic de față? Nici măcar 10 lei și îți ajunge pentru o lună! Efectele se vor vedea aproape imediat!

Am testat pentru voi tot felul de rețete și tot felul de ingrediente, până am ajuns la această formulă simplificată de tonic de față, care ă să vă placă cu siguranță. Are un miros puternic, dar până la urmă, nu mirosul este ceea ce ar trebui să conteze, ci mai degrabă ceea ce face tonicul pentru ten și cum redă elasticitatea pielii, nu? Această rețetă este cea mai simplă rețetă pe care o poți încerca, dar și cea mai ieftină. Uite de ce ai nevoie!

  • Apă distilată sau o apă florală ușoară, cum ar fi cea de trandafiri
  • Ulei de tea tree
  • Ulei esențial de mandarine sau orice alte citrice, opțional
  • Sticlă de sticlă cu pulverizator

Probleme cu mirosul neplăcut al transpirației? Uite ce remedii trebuie să încerci pentru a scăpa de el

Se pune apa distilată sau apa florală în sticla cu pulverizator, peste care se pun 7-8 picături de ulei esențial de tea tree. Apoi se completează cu ulei esențial de mandarine sau orice fel de ulei de citrice, dacă vreți sau dacă aveți la dispoziție, prin casă. Apoi se agită bine și este gata de utilizare! Uleiul de tea tree este un bun dezinfectant, având proprietăți degresante, antifungice și antibacteriene. Apa florală va asigura hidratarea pielii, iar uleiurile esențiale de citrice te vor ajuta să închizi și să reduci porii.

Tonicul de față se folosește ori de câte ori ai nevoie și vei observa cum de fiecare dată, indiferent dacă te-ai spălat sau nu pe față înainte de a folosi acest tonic, discheta demachiantă va fi murdară, lucru care înseamnă că acest tonic funcționează.

Așa că dacă vrei un ten perfect, știi ce trebuie să faci! Partea cea mai bună este că uleiul esențial de tea tree nu ajunge nici măcar la 10 lei. Cum folosești doar câteva picături din fiecare produs, gândește-te că ai descoperit rețeta succesului în a avea un buzunar plin de bani, datorită economiilor pe care le faci!