Mască facială cu miere și roșii. Bună pentru toate tipurile de ten

Home / Beauty Tips / Mască facială cu miere și roșii. Bună pentru toate tipurile de ten
Mască facială cu miere și roșii. Bună pentru toate tipurile de ten

Mierea și roșiile au un proprietăți antibacteriene. Aceste produse odată combinate își sporesc reciproc proprietățile,  fiind excelente în lupta împotriva acneei și a cicatricilor. Trebuie să încerci această mască facială, mai ales dacă ai tenul cu probleme! Va face minuni pe pielea ta! Plus, este ieftină și nu are chimicale!

Sucul de tomate stimulează hidratarea organismului și are foarte multe fibre nutriționalecare pot da un sentiment de sațietate. Puteți să beț suc de roșii, dar, de asemenea, puteți să îl puneți direct pe piele. Conține vitamina C și K, care sunt necesare pentru piele și pentru întregul organism. Sucul de tomate îndepărtează coșurile și acneea, șterge petele solare sau de îmbătrânire și închide porii.

Citește și Ce se întâmplă cu corpul tău dacă ai mai mult de 10 alunițe!

În combinație cu mierea,  au mari proprietăți  antibacteriene. Aceste produse îți sporesc proprietățile reciproc atunci când sunt combinate și sunt excelente în lupta împotriva acneei și a cicatricilor de pe față!

Aici este rețeta demsacă facială din tomate și miere!

Ingrediente:

  • 1 roșie
  • 1 lingură de miere
  • 1 lingură de fulgi de ovăz măcinați

Mod de preparare:

Pentru a obține piurel, puteți stoarce sucul și pulpa de tomate, folosind un filtru de impurități. O altă variantă ar fi să îndepărtați coaja roșiilor, să tăiați roșia în bucățele și să amestecați într-un blender totul. Apoi, se adaugă miere și fulgi de ovăz.

Utilizare:

Aplicați masca direct pe față, evitând zona ochilor. Așteptați aproximativ 15-20 de minute și apoi spălați fața cu apă rece. Această mască este recomandată pentru toate tipurile de piele!