Rețeta perfectă pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen în numai câteva zile! Trebuie să o încerci!

Home / Diet and Fitness / Rețeta perfectă pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen în numai câteva zile! Trebuie să o încerci!
Rețeta perfectă pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen în numai câteva zile! Trebuie să o încerci!

Dacă doriți să vă detoxifiați organismul, trebuie să rămâneți extrem de hidratat. Cel mai bun mod de a realiza acest lucru este de a bea cel puțin 2 litri de apă pe zi, să consumați fructe și legume bogate în apă, precum și să beți ceaiuri de plante. Ceaiuri de plante sunt extrem de benefice și sănătoase și au proprietăți alcalinizante de curățare, precum și funcții antiinflamatorii puternice. Ele te ajută să și slăbești, dar și să scapi de grăsimea aceea încăpățânată de pe abdomen! Uite rețeta care te poate scăpa de kilogramele în plus!

 

Ceai verde

Frunza de ceai verde este bogată în teanină (aminoacizi), care este benefică pentru reducerea stresului și îmbunătățeste capacitatea creierului. Este un antioxidant extrem de puternic și conține mai multe proprietăți de vindecare: reduce tensiunea arterială, te ajută să pierzi în greutate, are proprietăți antivirale, reduce stresul, ajută împotriva artritei, bogate în polifenoli, flavonoide, care sunt cunoscute ca antioxidanți puternici și relee de detonare a metabolismului.

Muşeţel

Acest ceai are un efect calmant asupra sistemului digestiv și nervos. Relaxează mușchii din sistemul digestiv.

Măceșe

Sunte bogate în vitamina C, ceea ce este foarte important pentru funcționarea glandelor suprarenale, sistemul imunitar, a pielii și a sănătății țesutului.

Hibiscus

Hibiscus este bogat în antioxidanți, care ajută la curățarea corpului nostru de substanțe nocive, care pot provoca daune celulelor și declanșează diferite boli. Hibiscus previne procesele inflamatorii provocate de toxine.

INGREDIENTE

1 linguriță de ceai verde
1 linguriță flori de mușețel
1 măceșul uscat linguriță
1 hibiscus uscat linguriță

MOD DE PREPARARE

Se amestecă toate ingredientele într-un ceainic și se toarnă  2 căni de apă fierbinte peste ele. Așteptați timp de 3-4 minute. Puteți achiziționa, de asemenea, pungi de ceai reutilizabile. Această rețetă este potrivită pentru 1-2 căni, dar se pot amesteca toate ingredientele într-un borcan și amestecul să fie folosit pentru prepararea ceaiului toată ziua.

Comments are closed.