Ce poți vizita în Barbados, unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Terra

Home / Lifestyle / Ce poți vizita în Barbados, unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Terra
Ce poți vizita în Barbados, unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Terra

Toată lumea știe că Rihanna s-a născut în Barbados, Caraibe, unde anual zeci de mii de turiști își petrec vacanțele în minunata țară insulară din Marea Caraibelor. De când artista a devenit celebră pe tot globul pământesc, numărul vizitatorilor a crescut, însă motive pentru care să mergi măcar o dată în viață în Barbados sunt nenumărate, iar locul cu siguranță vă va rămâne în minte întreaga viață.

Barbados, paradisul insular unde toate vedetele, mai nou, își fac vacanțele. Plajă curată, nisip fin, apă de un albastru cristalin, pești colorați, iar peisajul din jur este de-a dreptul mirific. Trebuie să recunoaștem că Rihanna este chiar norocoasă că s-a născut în Barbados, mai ales că țara nu este de origine vulcanică, așa cum sunt multe dintre insule. Dacă doriți să vă bucurați de munte, ei bine, se poate, există munți calcaroși, submarini, iar punctul cel mai înalt al platoului calcaros al insulei este Mount Hillaby cu altitudinea de 336 m. De Barbados aparține și insulița din apropiere, Culpepper Island.

În Barbados nu te vei plictisi niciodată
În Barbados nu te vei plictisi niciodată

Probabil vă închipuiți că vremea este sufocantă, însă insula are o climă tropicală, cu o temperatură medie anuală de 26 °C. În această perioadă, conform prognozei meteo se înregistrează 31 de grade. Cam perfect, nu-i așa?

Ce puteți vizita în Barbados?
  • Promenada de pe coasta de sud (South Coast Boardwalk)
  • Plaja Rockley(Rockley Beach)
  • Pestera lui Harrison(Harrison’s Cave)
  • Herghelia Ocean Echo (Ocean Echo Stables)
  • Gradinile Hunte (Hunte’s Gardens)
  • Golful Carlisle(Carlisle Bay)
  • Fabrica de ciocolata Agapey
  • Experienta Concorde din Barbados
  • Distileria Sf Nicolae(St Nicholas Abbey)
Rihanna, în cele mai incendiare ipostaze, în Barbados
Rihanna, în cele mai incendiare ipostaze, în Barbados

În Barbados, Rihanna a fost de nenumărate ori și chiar a încurajat oamenii să viziteze țara prin vizitele ei. De-a lungul timpului, vedeta a fost fotografiată în cele mai sexy ipostaze Caraibe. Rihanna a confirmată prezența sa la Sziget Festival 2016, unde va fi unul dintre headlineri și va urca pe scenă cu Muse, Sia, Noel Gallagher, David Guetta, The Lumineers și Bring Me The Horizon.

Nu este pentru prima dată când artista din Barbados ia parte la festivalurile din țara ei. Și în anii trecuți a fost prezentă, iar atmosfera a fost incendiară.

Rihanna, la festival în Barbados
Rihanna, la festival în Barbados