Rochia pe care o poți purta la cele mai îndrăznețe petreceri, dar și în cel mai elegant loc. Iată ce ținută te salvează în orice situație

Home / Fashion / Rochia pe care o poți purta la cele mai îndrăznețe petreceri, dar și în cel mai elegant loc. Iată ce ținută te salvează în orice situație
Rochia pe care o poți purta la cele mai îndrăznețe petreceri, dar și în cel mai elegant loc. Iată ce ținută te salvează în orice situație

Rochiile midi au fost și au rămas piesele de rezistență ale unui outfit reușit. Acordă o notă de eleganță unei ținute și pun în valoare formele feminine. Ele sunt recomandarea perfectă pentru acest sezon de trecere de la iarnă la vară, când nu poți urta nici ceva foarte scurt și subțire, dar nici ceva gros, de iarnă. Așa că stițiștii recomandă să porți orice tip de rochie midi, dacă vrei să atragi atenția asupra ta și asupra ținutei tale. Pentru asta, ai nevoie de câteva trucuri simple, pe care le poți pune în aplicare foarte ușor.  

Este momentul să scoți de la ”naftalină” rochiile midi pe care le-ai ținut ascunse toată iarna, pentru că nu ai avut când și cum să le porți. Vremea de afară este perfectă pentru a le pune în valoare , asta pentru că nu sunt nici prea lungi, nici prea scurte și îți oferă multiple posibilități de a le combina. În plus, sunt varianta perfectă pentru o zi la birou, care se prelungește cu o cină, de exemplu. Propunerea noastră de azi, ca și piesă centrală a ținutei este o rochie cu imprimeu, versatilă, într-un croi lărguț, foarte simplu.

Cum să porți o rochie midi la muncă

Încearcă să renunți la clasicele fuste stilou și cămășile cambrate pe care le-ai folosit probabil în exces până acum. Achiziționează o rochie midi cu imprimeu și observă cât de simplu este să o combini cu orice alt obiect vestimentar. Pentru că vei avea umerii dezgoliți, iar acest lucru nu este neapărat indicat la locul de muncă, poți pune deasupra un cardigan într-una din culorile de pe rochie. Mare atenție la alegerea nuanțelor, să nu fie cu mult diferite decât cele din imprimeul rochiei, pentru că atunci vei crea o frenezie vizuală care nu este de dorit la locul de muncă. Recomandarea stiliștilor ar fi chiar o culoare vibrantă, în ton cu primăvara de afară. Poți alege un palton galben muștar pe care să îl pui peste, iar în picioare, fie o pereche de pantofi tip oxford în nuanțe metalice, chiar, dacă îți permite locul de muncă.Imediat ce încerci acest tip de ținută, vei uita cu sigurantă de eternele costume pe care le-ai folosit în exces până acum cu siguranță.

Cum să porți o rochie midi seara

Pentru că sunt foarte versatile, rochiile midi pot fi purtate și seara, la o ieșire cu fetele, de exemplu. Păstrează aceeași rochie midi de la muncă, doar că o accesorizezi diferit. De exemplu, în picioare poți asorta cu o pereche de sandale cu toc gros și în culoare vibrantă, care să te scoată din anonimat. Asortat cu o geacă de blugi cu ținte și un cluch în culori pastel, este mai mult decât potrivit pentru evenimentul lejer la care trebuie să participi. Ai nevoie doar de puțină imaginație și de ceva atenție la cum se completează culorile din ținuta ta. Niște accesorii metalice ar merge de minune, iar o ojă în nuanțe închise, cum ar fi burgundy sau mahon închis ar completa întreaga ținută perfect.

Cum să porți o rochie midi în weekend

Weekendurile sunt făcute pentru relaxare, de aceea și ținutele pe care le alegem trebuie să ofere confortul și naturalețea unei activități de weekend. Ia aceeași rochie versatilă pe care ți-ai achiziționat-o și combin-o cu o pereche de sneakersi, de exemplu. Deasupra, poți pune fie o bluză sport în culoare netruă, fie o jachetă sport în nuanțe metalice(la modă în acest sezon), pentru un look cool. Nu uita de ochelarii statement, pe care îi poți adăuga cu succes acestei ținute. Și, bineînțeles, în funcție de numărul de culori care există în ținută, o geantă micută, neagră sau într-o nuanțăă complementară unui obiect vestimentar din întregul outfit.

Spor la combinat!