Rujul roșu: trucurile vedetelor pentru buze seducătoare

Home / Beauty Tips / Rujul roșu: trucurile vedetelor pentru buze seducătoare
Rujul roșu: trucurile vedetelor pentru buze seducătoare

Rujul roșu le-a fascinat dintotdeauna pe divele familiarizate cu covorul în aceeași nuanță. Iată ce spun starurile despre această vedetă a cosmeticelor hollywoodiene.

Taylor Swift vinde ponturi pentru prelungirea culorii rujului roșu: „Am învățat câteva trucuri de la makeup artiștii care m-au aranjat pentru ședințele foto. După ce aplică rujul roșu, aceștia îl acoperă cu un șervețel, presară puțină pudră translucidă peste șervețel și îl presează încă o dată pe buze, după care reaplica rujul. Astfel se transformă într-o adevărată pată, care rezistă mult mai mult timp pe buze.”

Kate Moss vorbește despre nuanța sa preferată de ruj de la Rimmel, compania pe care a reprezentat-o într-un lung șir de campanii publicitare: „No. 1 este nuanța perfectă de roșu. Nu aș purta-o niciodată în timpul zilei, dar noaptea este perfectă. Rujul este makeupul clasic, iconic, nu-i așa? Te gândești la Marilyn Monroe și la Grace Kelly și îți dai seama că este vorba doar despre buze.”

Christina Aguilera a cochetat, la rândul său, pentru perioade lungi de timp, cu nuanțele seducătoare de roșu pentru a-și colora buzele. „În cea mai mare parte a timpului, nuanța mea este roșul de la LipSense, dar uneori combin mai multe nuanțe de la MAC pentru a obține ceva asemănător”, a declarat cântăreața.