S-a descoperit secretul! Vrei mai mulți bani? Uite cum îi poți atrage în viața ta!

Home / Lifestyle / S-a descoperit secretul! Vrei mai mulți bani? Uite cum îi poți atrage în viața ta!
S-a descoperit secretul! Vrei mai mulți bani? Uite cum îi poți atrage în viața ta!

Potrivit teoriilor și practicilor alternative, banii sunt o energie, de fapt. Energie care poate fi potențată sau diminuată de anumiți factori. Este important, înainte de toate, să te convingi că meriți ca banii să apară în viața ta și să schimbi puțin modul de percepție asupra lor. Dacă în mod constant consideri banii ca pe ceva ce nu meriți să ai sau ca pe ceva care ascunde o ”capcană”, nu faci decât să îi indepărtezi. Acceptă banii care vine spre tine în orice formă și din orice sursă și fii recunoscător pentru ei. După care, poți începe să pui în aplicare mai multe exerciții de succes, care să îi atragă în viața ta.

Există practici care te pot ajuta să aduci mai mulți bani înspre tine sau să direcționezi fluxul acestora către tine. Iată care sunt câteva dintre dintre ele:

Metoda bancnota

Ai nevoie de o bancnotă, indiferent de valoarea ei, de o foaie de hârtie și de un pix. Ține bancnota în mâini și uită-te la ea. Încearcă să îi simți energia și concentrează-te asupra unei singure întrebări: Ce simt eu în legătură cu această bancnotă? Apoi notează pe o foaie de hârtie toate răspunsurile care îți vin în minte, inclusiv gândurile care îți par a nu avea nicio legătură cu răspunsul tău. Observă cum reacționează corpul tău la tot ceea ce scrii și la tot ceea ce simți , acesta este, de fapt, modul în care percepi tu banii. Dacă cele mai multe gânduri sunt negative sau pesimiste, este clar că modul în care îi percepi îi face să stea departe de tine. Dacă sunt optimiste, ete clar că ești pe drumul cel bun. Învață din această experiență și modifică-ți percepția asupra banilor. Gândește-te că meriți să trăiești în abundență, să fii bogat și să ai succes. Așa vei începe să îi atragi din ce în ce mai mult.

Cecul universal

Aceasta este o tehnică de care amintesc toți speakerii motivaționali. Este pe cât de simplă, pe atât de eficientă. Cecul nu trebuie să arate ca unul obișnuit, mai mult contează ceea ce scrii pe el. Scrie pe o foaie de hârtie de dimensiunea unui cec următoarea frază: ”Eu sunt dispus/ă să primesc pâna la data de……….. suma de…………” Iar apoi, semnează-te. În acest fel, arăți universului că ești dispus să primești banii în viața ta. După ce ai printat sau scris această frază, plasează cecul într-o zonă în care să îl poți vedea foarte des. Îl poți pune și în portofel, pentru a-l avea mereu aproape de tine. Fă mai multe copii și plasează-le prin casă, și asta ajută. cu cât îl vezi mai des, cu atât mai mult o să îți convingi mintea că asta este ceea ce vrei, de fapt. vezi ce se întâmplă la data pe care ai trecut-o în cec. Sigur, nu trebuie să exagerezi trecând pe cec sume enorme, de ordinul milioanelor de euro, ci o sumă pe care tu ți-ai dori să o primești fie lunar, fie până la o dată anume. Universul va găsi o cale să aducă banii în viața ta.

Afirmațiile

Despre afirmații și metode de relaxare am mai vorbit aici. De data aceasta, focusează-te pe afirmații care au legătură strictă cu banii, cum ar fi: ”Atrag abundența în viața mea”, ”Sunt dintotdeauna abundență”, ”Sunt dispus să primesc bani”, ”Am mai mulți bani decât am nevoie pentru a-mi plăti facturile și pentru a mă distra”. Acestea sunt doar o parte din ele. Repetă-le cât de des poți, de cât de multe ori poți. Schimbarea va veni căre tine.

Cristale și flori care atrag abundența

Dincolo de practicile de mai sus, poți încerca și o altă variantă, puțin mai nonconformistă. Se spune că la capitolul flori, crinul galben este cel care atrage abundența. Îți poți cumpăra o astfel de floare îmbobocită, căreia să îi transmiți gândurile și intențiile tale în materie de bani. Vizualizează cum energia banilor se concentrează în acel crin galben. Iar la capitoul cristale, citrinul este piatra abundenței. Cumpără-ți cât mai multe cristale citrin și spune-le dorințele tale. Este indicat să îți cumperi o geodă de citrin, puțin mai scumpă, pe care să o plasezi aproape de usă, în ideea de a lăsa și de a atrage banii în casă.

 

Comments are closed.