S-a spălat pe față cu apă de orez de două ori pe săptămână, timp de o lună! Rezultatele sunt incredibile!

Home / Beauty Tips / S-a spălat pe față cu apă de orez de două ori pe săptămână, timp de o lună! Rezultatele sunt incredibile!
S-a spălat pe față cu apă de orez de două ori pe săptămână, timp de o lună! Rezultatele sunt incredibile!

Orice femeie visează să aibă un ten frumos și luminos. Dacă este posibil, vă întrebați? Da, este posibil! Fără creme sau produse scumpe, doar cu ingrediente naturale și cu rezultate vizibile într-o lună. Rețeta este deja încercată, iar rezultatele sunt cu adevărat incredibile!

Nu mai este nevoie să apelezi la creme scumpe dacă vrei ca tenul tău să arate impecabil și să fie luminos. Ai nevoie de câteva ingrediente banale, care fac cu adevărat minuni. Unul din aceste ingrediente este orezul, iar al doilea este mierea. Hai să vedem care e rețeta completă pentru un ten perfect, încercată de mii de femei din întreaga lume!

apa cu orez

Uite de ce ai nevoie:

  • 3-4 căni de orez
  • o lingură de miere
  • o lingură de lapte

Gătește orezul, punându-l în apă rece. Când este gata, strecoară orezul, dar păstrează apa în care a fost gătit. În același recipient în care se află orezul, adaugă o lingură de miere și una de lapte. Amestecă cele 3 ingrediente până când faci o pastă omogenă. Când pasta este gata, aplic-o pe față și las-o să acționeze timp de 15-20 de minute.

Citește și Top 5 metode de relaxare

Apoi ia tigaia sau recipientul în care ai păstrat apa de la orez, iar când pasta se usucă pe față, clptește fața cu această apă.

Pentru rezultate foarte bune, aplică acest tratament de două ori pe săptămână, timp de o lună. Rezultatele te vor uimi cu siguranță și vei deveni dependentă de acest procedeu.