Salvează strălucirea părului vopsit cu aceste trucuri simple!

Home / Beauty Tips / Salvează strălucirea părului vopsit cu aceste trucuri simple!
Salvează strălucirea părului vopsit cu aceste trucuri simple!

Părul proaspăt vopsit arată minunat, dar în timp, începe să îți piardă din strălucire și să devină aspru. Sigur, poți folosi produse cosmetice scumpe, care îți promit rezultate imediate sau poți încerca aceste variante naturale, fără chimicale și produse toxice care să afecteze părul tău și așa sensibil! Uite la ce soluții să recurgi pentru a reda strălucirea părului tău, în funcție de culoarea pe care o ai!

Pentru a preveni pierderea culorii și strălucirii părului tău, trebuie să încerci aceste trucuri naturale simple, care sunt cele mai bune remedii de pe piață. În funcție de culoarea pe care o ai, poți încerca unul din sfaturile de mai jos, dacă vrei un păr frumos și sănătos!

Citește și 5 semne care îți spun că te autodistrugi

Păr blond

Blondele poate păstra strălucirea părului lor, folosind mușețel. O dată pe săptămână, în loc de apă simplă, se spală părul cu soluție de mușetel. Mușetelul este calmant, hidratant și va accentua și nuanța de blond pe care o ai. Folosește acest remediu, care este cât se poate fe eficient!

Păr șaten

Pentru a păstra intensitatea culorii maro, poți face propria mască de păr, în care să pui un ou și o ceașcă de cafea. Aplicați masca pe păr și lăsați-o să acționeze timp de 20 de minute, apoi spălați pprul cu șampon și respectați rutina de îngrijire.

Brunet

Pentru a reda strălucirea părului sau pentru a o menține, puteți apela cu încredere la bere. Se amestecă două lingurițe de bere cu o jumătate de litru de apă. Cu acest amestec se spală părul, se lasă să acționeze câteva minute, apoi se spală bine cu apă. Părul va fi mai strălucitor ca niciodată!

Păr roșcat

Părul roșu sau roșcat își pierde cel mai repede luciul.  Pentru a salva intensitatea culorii, se spală părul cu suc de afine. În acest fel, culoarea părului va dura mai mult, iar acesta va dveni strălucitor și sănătos.