Beneficiile cojilor de banane! Ce se întâmplă cu organismul tău dacă începi să le consumi / VIDEO

Home / Health / Beneficiile cojilor de banane! Ce se întâmplă cu organismul tău dacă începi să le consumi / VIDEO
Beneficiile cojilor de banane! Ce se întâmplă cu organismul tău dacă începi să le consumi / VIDEO

Bananele sunt absolut delicioase. Au un gust grozav și pot adăuga savoarea smoothie-urilor. Emily de la Size Vegan, celebră bloggeriță, susține că până acum am consumat aceste fructe greșit.

Emily de la Size Vegan a postat recent un material video care a dat peste cap pe toată lumea. Materialul este legat de modul în care se mănâncă bananele și toată lumea a rămas șocată când a văzut ce parte a bananei o consumă Emily. Mai exact, cum consumă inclusiv cojile de banane, o metodă ușor neconvențională pentru noi, cei care ne mulțumim doar cu acel conținut moale și savuros al fructului, evitând cu orice preț cojile. Consumul cojilor de banană este un obicei destul de normal și obișnuit în unele părți ale Asiei, unde cojile de banană sunt coapte și puse în diferite feluri de mâncare.

Este adevărat că aceste coji de banane au o serie de beneficii pentru organism, printre care se numără următoarele:

  • cojile de banană conțin 12% din necesarul de fibre zilnice, care ajută digestia și pot scădea riscul de a face diabet
  • ele mai conțin 17% din necesarul de vitamina C, care este atât de important pentru sistemul imunitar
  • totodată, cojile de banană asigură 20% din necesarul zilnic de vitamina B6, caer ajută corpul să convertească mâncarea în energie.

Este foarte important însă ca bananele să fie organice, pentru că altfel există riscuri foarte mari ca atunci când mâncați coaja unei banane să mâncați numai toxinele și chemicalele. Deci mare atenție de unde luați bananele, pentru că de crescut, este clar că nu prea aveți cum să le creșteți în grădină. Cojile de cartofi, de portocale, de castraveți, de kiwi și de vinete se mănâncă și ele, aducând corpului infuzia zilnică de vitamine și minerale.

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.